• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okul kütüphanemize kitap yardimi yapar misiniz?

karakediws

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
90
57
13
39
Arkadaslar Eylül'de Zeytinburnu'nda bir okula atandim.
Meslekte onuncu yilim dogu ve guneydoguda bir cok köy ve ilçede calistim.
Fakat okul kutuphanesi bu denli eksik bir okul gormedim.
Kitap yardımları genelde dogu ve güneydoğu illerine yapiliyor ve batidaki bir cok okul bu yardimdan yararlanamiyor.
Sizlerden ricam evinizde bulunan, okudugunuz, roman, hikaye, deneme, siir, kisisel gelisim vb. kitaplariniz varsa okul kütüphanemize bagislamaniz.
Yardimlarinizi bekliyorum.

Arkadaslar Eylül'de Zeytinburnu'nda bir okula atandim.
Meslekte onuncu yilim dogu ve guneydoguda bir cok köy ve ilçede calistim.
Fakat okul kutuphanesi bu denli eksik bir okul gormedim.
Kitap yardımları genelde dogu ve güneydoğu illerine yapiliyor ve batidaki bir cok okul bu yardimdan yararlanamiyor.
Sizlerden ricam evinizde bulunan, okudugunuz, roman, hikaye, deneme, siir, kisisel gelisim vb. kitaplariniz varsa okul kütüphanemize bagislamaniz.
Yardimlarinizi bekliyorum.
canım bırkac kısısel gelısım kıtabı var bende zeytınburnundayım. hıkaye yok sanırım okul kıtapları sınıfına gırmeyecek unıversıte kıtapları vs var ne tur yardımım dokunabılırse yardımcı olmak ısterım

Oncelikle sizi gonulden kutlarim. Bu duyarlikta olan ogretmenlere cok ihtiyacimiz var. Lütfen özelden okulunuzu ve ne düzeyde kitaplara ihtiyac oldugunu yazabilirseniz mutlulukla katkida bulunmak isterim.

Okulum ilkokul, ben 4. Sinif öğretmeniyim.
Ilkokul seviyesinde kitaplar olursa daha uygun olur arkadaslar.
Ozelden okul adresini ve mudur adini paylasiyorum mesaj atan arkadaslarla.
Cok tesekkurler dikkate alip cevapladiginiz icin.

Bende ilkokul kitapları vardı ama başka bir okula gönderdim
Şimdi romanlar var
Yarın sabah bakayım kitaplara işe yarar bulduklarımı size söylerim
Umarım bulabilirim

Çok güzel oluır benım evımde okudugum okuyamadıgım bir sürü roman hikaye kitabım var. Aslnda onları evlenınce Koleksiyon yapmak istiyordum bı rafta ama yararlı olacaksa hıc gerek yok :) :) Msjdan bilgilerinizi gönderin ben en geç hafataya gönderirirm

Malesef ben de çocuklara göre bir kitap bulamadım
Tarihi,siyasi hatta felsefi kitaplar var
Umarım yeterli destek sağlanır ..

Back