sivil itaatsizlik üzerine sunum hazırlayıp sunmam gerekiyo.
ayrıca hocanın verdiği birkaç konudan birini seçip argumentative paper hazırlamalıyım ki en az 8 sayfa istiyor. araştırma yapıp tezimi destekleyen savlar ve teoriler bulup onları kopyacılık olmasın diye tekrar düzenlemem ve makalenin içine yerleştirmeliyim. şu an o ödeve başlasam bile yetiştiremem biliyorum. çünkü bunları ingilizce yazmam ve tezimi savunmam lazım. durumum çok vahim benim
yok canım diyorum ya hep erteliyorum hepsini.Turkcesini yazdiysan ingilizceye ben ceviririm , elinde hic bir sey yok mu.
Dip Not: Yorumlarima karisilmasin. Herkes kendi yorumuna baksin!
Turkcesini yazdiysan ingilizceye ben ceviririm , elinde hic bir sey yok mu.
ama eskiden içimde vardı. okula hiç bi çocuk gitmek istemezken ben uyandığım gibi anneme zorla ders çalıştırtırdım bana sonra koşarak okula giderdim.benim de dersleri verebilmek için yapmam gereken 3 farklı dersin ödevi, okuyup bitirmiş olmam gereken yığınla kitap ve makale var. ve ben hala buralardayım. survivor izliyorum falan. insanın içinde olmadı mı olmuyor. bir gün gaza geliyorum bir hafta yatıyorum.
psikologluk bir durum görmüyorum. biraz irade. :)
yok canım diyorum ya hep erteliyorum hepsini.
zamanında yapmak varken diğer insanlar gibi ben hep son dakikaya bırakıyorum.
sınavlara 15 gün önce çalışmaya başlıyo insanlar ben son gece bile yarım yamalak bakabiliyorum kendimi zorlaya zorlaya
Bak odevin ne uzerine diyorum, soylemiyorsun. Sanki bir peri gelipte odevini yapacak. Gerekirse sabahlayacaksin. Bende az sabahlamadim. Kendine gel ve git su odevini yap. Benim alanimsa sana yardim edebilirim. Baskasinin alaniysa yardim eden biri cikacaktir. Simdi psikologu dusunme , yarinki odevini iyi kotu ver sonra dusunursun.
Zaten kızın psikolojisi alt üst olmuş, döver gibi yorum yapmamak lazım.
Nacizane fikrim.
Daha yumuşak olmakta fayda var.
KankamStyle, benim size hitaben yazdığım yoruma bakın sizin üslubunuza ve cevabınıza bakın.
Bu kadar saldırgan cümleler kurmanız kimseye değil kendinize zarardır.
ne kadar yardımseversin. :)
mesaj kutun dolu canım. gönderemedim mesajı sanaDers calismak zordur. Iki durum olabilir. Ya ders calistigin icin bunalimdasin, ya da bunalimda oldugun icin ders calisamiyorsun. Birsey yapmadiysan simdi birsey yapman zor. Artik otekilere bakacaksin. Bir psikologa gorun ve arada bir plan yap, planin mantikli olsun. Kendini fazla zorlama ama cokta bosverme. 45 dk ders 15 dk ara. Birde ders calismaya, kahvalti yapmadan sabahtan basla. Ilk bir kac gun zor gelir ama sonra alisirsin. Olmadi mi bir daha, bir daha dene.
internetten de baktım psikiyatriye veriliyo sadece randevu psikolog yok randevu da..
psikiyatriye gidip ilaç kullanmak istemiyorum. annem kullanmıştı bir ara evde ruh gibi gezip uyuyodu bütün gün
bölümümü isteyerek yazdım aslında ama okulun genel tutumunu sevemiyorum bir türlü.Canim kim icinden gele gele ders calisir odev yapar ki... hele simdi havalar da duzelince hepten iskence. Ben de neler cekiyorum burda, bir yandan okul bir yandan is, imdat diye bagirasim geliyor. Ama mecbur, gelecegin icin yaptigin bir yatirim bu okul. Ve gecici bir surec. Kendini sIk, gaz ver ve yapman gerekeni yap. Aha benim de dersim var su an yapmam gereken, hic icimden gelmiyor, ama mecbur, biraz sonra pc'yi kapatip utana sIkIla ders yapicam, mecburuz.
Yeri geliyor ders basinda sabahliyoruz, yeri geliyor boguluyoruz o dersi yapana kadar. Yalniz degilsin yani. Yapamam edemem, icimden gelmiyor demeye devam edersen kendini daha da dibe cekersin. Tam tersine kendine gaz vermen lazim ki ilerleyesin. Simdilik gunu kurtar, odevin neyse yap. Sonra yardim alirsin.
Birsey sorcam, acaba okudugun bolumu mu sevmiyorsun?
bölümümü isteyerek yazdım aslında ama okulun genel tutumunu sevemiyorum bir türlü.
herkes birbirinin kuyusunu kazıyo ve bunu sadece notu daha düşük olsun diye yapıyorlar.
rekabeti o kadar çok hissediyosun ki arkadaş ortamında.
en yakın arkadaşı üç puan yüksek alınca surat asıp trip yapanlar var burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?