okul ile ilgili yardımlarınıza ihtiyacım var.. lütfen akıl verin :(

Turkcesini yazdiysan ingilizceye ben ceviririm , elinde hic bir sey yok mu.

Dip Not: Yorumlarima karisilmasin. Herkes kendi yorumuna baksin!

Son düzenleme:
benim de dersleri verebilmek için yapmam gereken 3 farklı dersin ödevi, okuyup bitirmiş olmam gereken yığınla kitap ve makale var. ve ben hala buralardayım. survivor izliyorum falan. insanın içinde olmadı mı olmuyor. bir gün gaza geliyorum bir hafta yatıyorum.

psikologluk bir durum görmüyorum. biraz irade. :)

Turkcesini yazdiysan ingilizceye ben ceviririm , elinde hic bir sey yok mu.

yok canım diyorum ya hep erteliyorum hepsini.
zamanında yapmak varken diğer insanlar gibi ben hep son dakikaya bırakıyorum.
sınavlara 15 gün önce çalışmaya başlıyo insanlar ben son gece bile yarım yamalak bakabiliyorum kendimi zorlaya zorlaya

ama eskiden içimde vardı. okula hiç bi çocuk gitmek istemezken ben uyandığım gibi anneme zorla ders çalıştırtırdım bana sonra koşarak okula giderdim.
lisede de öyleydi her şeyim tamdı zamanındaydı
okuduğum lisede üniversitede iyi yerlerdi hep.
zaten bu yüzden hayal kırıklığı yaşatıyorum aileme onlarda sürekli söyleniyolar bana.
okumayı severdim haftada iki kitap okurdum ondan bile soğudum.
1 aydır bi kitabı bitirmeye çalışıyorum

Ders calismak zordur. Iki durum olabilir. Ya ders calistigin icin bunalimdasin, ya da bunalimda oldugun icin ders calisamiyorsun. Birsey yapmadiysan simdi birsey yapman zor. Artik otekilere bakacaksin. Bir psikologa gorun ve arada bir plan yap, planin mantikli olsun. Kendini fazla zorlama ama cokta bosverme. 45 dk ders 15 dk ara. Birde ders calismaya, kahvalti yapmadan sabahtan basla. Ilk bir kac gun zor gelir ama sonra alisirsin. Olmadi mi bir daha, bir daha dene.

Zaten kızın psikolojisi alt üst olmuş, döver gibi yorum yapmamak lazım.
Nacizane fikrim.
Daha yumuşak olmakta fayda var.

KankamStyle, benim size hitaben yazdığım yoruma bakın sizin üslubunuza ve cevabınıza bakın.
Bu kadar saldırgan cümleler kurmanız kimseye değil kendinize zarardır.

arkadaşlar önemli değil ya gerçekten.
anlıyorum ben sizi nasıl yazarsanız yazın.
bazen kendime daha bile sert oluyorum ben
şimdi burda birbirinizle atışınca benim yüzümdenmiş gibi geliyo huzursuz hissettim kendmi bi an

KankamStyle, benim size hitaben yazdığım yoruma bakın sizin üslubunuza ve cevabınıza bakın.
Bu kadar saldırgan cümleler kurmanız kimseye değil kendinize zarardır.

Kizin zamani yok odevi yarin. Gitsin baslasin. Istedigim gibi yorum yaparim. Begenmedin mi , kib yaparsin. Sen cok biliyorsan, kendi uslubunla yardim edersin. Nedendir ki yardim etmek yerine yorum yapanlara satasilir cunku bu bir sozde 'yardim yoludur'.

ne kadar yardımseversin. :)

Evet oyleyim.

Canım üniversite son sınıftayken ben de senin gibiydim. Hiç ders çalışmak istemiyordum, çalışmaya çalışınca da kafam almıyordu. Ama ite kaka bir şekilde çalıştım hep, artık son yılım olduğunu düşünerek motive ettim kendimi. Bence sen de kendini motive edecek birşey bulursan işin daha kolay olur.

Bazen bende senin gibiyim benimde makale bulmam gerekti hala aranıyorum:))Ödevlerim var, çalışmam gereken sınavım var ama içimden gelmiyor şu sıralar.Bazı dönemler böyle oluyor:)Yarın stajım var mesela sabah erken kalkmam gerek ben hala buradayım:)

mesaj kutun dolu canım. gönderemedim mesajı sana

bende geçen dönem öyle ite kaka götürmeye çalıştım alttaki dersleri ama yok gitmiyo.
taşıma suyla değirmen dönmüyo ki..
dönemsel de değil benim kronik oldu sanırım.
yaklaşık 2 yıl olcak işte hala aynı moddayım.

Son düzenleme:
internetten de baktım psikiyatriye veriliyo sadece randevu psikolog yok randevu da..
psikiyatriye gidip ilaç kullanmak istemiyorum. annem kullanmıştı bir ara evde ruh gibi gezip uyuyodu bütün gün

aynı sorun bende de var, bu hafta sınav haftam.
yarın pratik sınavım var hatta.
bu yıl sınıfta kalma ihtimalim de çok yüksek.
bak burdayım derdim neyse, çalışıyorum ama bazen boş boş bakıyorum kitaplara gibi geliyor.
ben ilaç kullanıyorum yarım doz, hem dersler hem de ilişkim yüzünden başladım.
şimdi ilişkim düzeldi ama derslerde tık yok.
çözümünü bulursan bana da haber ver lütfen

Canim kim icinden gele gele ders calisir odev yapar ki... hele simdi havalar da duzelince hepten iskence. Ben de neler cekiyorum burda, bir yandan okul bir yandan is, imdat diye bagirasim geliyor. Ama mecbur, gelecegin icin yaptigin bir yatirim bu okul. Ve gecici bir surec. Kendini sIk, gaz ver ve yapman gerekeni yap. Aha benim de dersim var su an yapmam gereken, hic icimden gelmiyor, ama mecbur, biraz sonra pc'yi kapatip utana sIkIla ders yapicam, mecburuz.

Yeri geliyor ders basinda sabahliyoruz, yeri geliyor boguluyoruz o dersi yapana kadar. Yalniz degilsin yani. Yapamam edemem, icimden gelmiyor demeye devam edersen kendini daha da dibe cekersin. Tam tersine kendine gaz vermen lazim ki ilerleyesin. Simdilik gunu kurtar, odevin neyse yap. Sonra yardim alirsin.

Birsey sorcam, acaba okudugun bolumu mu sevmiyorsun?

umarım bulabilirim yoksa hayatımın sonuna kadar üniversite öğrencisi olucam gibi gözüküyor.

durumumuz senınle hemen hemen aynı bırde ben bır turlu sevemedıgım bır bolumde okuyorum bırıncı donem benımde cok kotu gectı allahtan bu donemı kurtarıcak gıbıyım ama bakalım sana tavsıyem su sozu aklına getır sımdı calısmazsam sonra daha cok calısmak zorunda kalıcam bu soz sayesınde ben bırıncı donem 20 vızemı kurtarmıstım bırde kendını suna ınandır cok calısmak degıl verımlı calısmalısın yanı 5 saat yerıne bır saat calıs ama kafanı vererek calıs ben bu donem oyle yapıyorum sımdılık ıyı gıdıyo ınş senınde ıstedıgın gıbı olur

İlk başlarda önlemini almayınca bu durum lastik gibi uzayıp gidiyor
Plan yap vs diyeceğim ama uyamıyormuşsun
Bilemedim ki valla şu sıralar bende de ders isteği falan yok

bölümümü isteyerek yazdım aslında ama okulun genel tutumunu sevemiyorum bir türlü.
herkes birbirinin kuyusunu kazıyo ve bunu sadece notu daha düşük olsun diye yapıyorlar.
rekabeti o kadar çok hissediyosun ki arkadaş ortamında.
en yakın arkadaşı üç puan yüksek alınca surat asıp trip yapanlar var burda.

Okudugun bolumle sorunun yoksa gerisi fasa fiso. Sinif tekrarlariyle sevmedigin ortamda daha fazla durmamaya bak o zaman derim. Bir an once okulda isini bitirir mezun olursun. Is ortaminda da karsina daha kaliteli insanlar cikar. Bence ortama fazla takilmaya gerek yok. Degmez en guzel genclik yillarini okullari uzatarak boyle cekiyorsunuz. Bir gayret dersini yap, okulu bitir arkadasim. Hepimiz ayniyiz, bitince gecicek diye gayret ediyoruz, sabirla calisiyoruz iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…