evet canım üniversiteye gidiyorum.
ne sorunum var bilmiyorum gerçekten..
kimseyle konuşmak bile istemiyorum okuldan
okulla ilgili olan her şey bana çok sıkıcı gelmeye başladı bi anda
okuldan arkadaşlarımla vakit geçirmeyi kestim, her ders konu açıldığında ortamdan koşarak gitmek istiyorum.
kızlar hemen konuya gireyim. aslında tek cümle ile özetlenebilir "okuldan çok sıkıldım".
ne derslere gitmek istiyorum ne de ödev yapmak..
her şeyi erteliyorum okulla ilgili.
devamsızlıklarım sınırda, gitmesem kalıyorum artık ve her gün zorla gidiyorum.
notlarım da iyi değil doğal olarak.
sınavlara çalışmak bir ölüm gibi benim için.
hiç bir istek ve tutku kalmadı artık içimde.
bir sene uzattım zaten okulu ailem sürekli laf söylüyo onlarda haklı ama yok yapamıyorum.
okul bitmeli meslek sahibi olmalıyım kısmına çok katılıyorum, kendimi zorluyorum ama olmuyor.
yarın için sunumum ve akademik makalem var hazırlanması gereken ne yetecek zamanım var, ne içimde hazırlayacak istek.
bana yardım edin lütfen..
nasıl bitirebilirim ben okulu, nasıl çalışma isteği gelir ki bi insana?
bu psikolojim gitsin istiyorum günü kurtarsam bile devamını getiremicem çünkü biliyorum.
ödevi zerre yapasım gelmiyo gelse içimden belki sabahlarım yaparım ama yok ya yok kendimi napsam bilmiyorum ben
hangisine götüreyim ki hastaneye gittim geçen gün psikolog bana 3 ay sonraya randevu verdi.Kendini alıp bir psikologa götürebilirsin bence.
hangisine götüreyim ki hastaneye gittim geçen gün psikolog bana 3 ay sonraya randevu verdi.
özel gitsem kaç en az 100 lira bi randevu..
Bak odevin ne uzerine diyorum, soylemiyorsun. Sanki bir peri gelipte odevini yapacak. Gerekirse sabahlayacaksin. Bende az sabahlamadim. Kendine gel ve git su odevini yap. Benim alanimsa sana yardim edebilirim. Baskasinin alaniysa yardim eden biri cikacaktir. Simdi psikologu dusunme , yarinki odevini iyi kotu ver sonra dusunursun.
sivil itaatsizlik üzerine sunum hazırlayıp sunmam gerekiyo.Bak odevin ne uzerine diyorum, soylemiyorsun. Sanki bir peri gelipte odevini yapacak. Gerekirse sabahlayacaksin. Bende az sabahlamadim. Kendine gel ve git su odevini yap. Benim alanimsa sana yardim edebilirim. Baskasinin alaniysa yardim eden biri cikacaktir. Simdi psikologu dusunme , yarinki odevini iyi kotu ver sonra dusunursun.
internetten de baktım psikiyatriye veriliyo sadece randevu psikolog yok randevu da..İnternet üzerinden randevu aldığında çok daha yakın tarihe randevu edinebiliyorsun.
Devlet'te.
keşke bende öyle olsam.. bende artık yapamadığımı düşünüp okulu bırakmayı düşünüyorum. ama sonra napıcam ki?üniversitenin ilk yılı bende öyle derslerden anlamadığımı zannedip ders çalışmıyordum
ben sözel öğrenciydim lisede, ve ünide sayısal bölüm kazanmıştım haliyle
gözümde her şeyi büyütüyordum benim bu bölümde ne işim var falan filan deyip
kendimi tembelliğe gömüyordum
hatta yurtta herkes harıl harıl muhasebe çalışırken ( bölümün en ağır dersiydi )
ben amannn seneye veririm deyip sınav akşamı yatıyordum neden çaresizliğe vermiştim ve
vücuduma işlemişti...
sonra ne oldu biliyormusun o yıl harç param ödenecek
babam emekli memur adamın tüm aylık maaşı benim harcıma gitmişti sene 2006
ben bunu o kadar kafaya taktım ki ailemin rıskı benim okula gitti
ben napıyorum dedim
ve o yıl deli gibi ders çalıştım alttan olan derslerimi verdim
inanmıyacaksın tüm derslerim AA notuydu
yurtta millet gezmeye giderdi ben oturur ders çalışırdım
dersten çıkardım yurda gelirdim yemeğe kadar özetlerimi notlarımı deftere işlerdim.
bu böyle sürdü ve okulu bitirdim ...
internetten de baktım psikiyatriye veriliyo sadece randevu psikolog yok randevu da..
psikiyatriye gidip ilaç kullanmak istemiyorum. annem kullanmıştı bir ara evde ruh gibi gezip uyuyodu bütün gün
peki teşekkür ederim.Özelden mesaj atacağım sana, bulunduğum ildeysen tanıdık bir psikoloğa yönlendirebilirim umarım.
Başka bir ildeysen de başka çözümler ararız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?