- 19 Şubat 2023
- 597
- 461
-
- Konu Sahibi depresifbirinsan
Kumaş boyası var ama yapabilir misiniz bilemem. Lekeler için de kosl vanish i öneririm. Renkli çamaşırlarımda büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.Arkadaşlar merhaba
Başlıktan anlaşılacağı üzere çocuğumun okul formasını mahvettim
Kırık beyaz formada cikolata, salca ve boya lekeleri oluşmuştu. Omo beyazlar için olan sıvı deterjanı üzerine döktüm ve beklettim. Sonra normal yıkadım şimdi astım bir de ne göreyim parça parça beyaz parça pqrca kırık beyaz olmuş forma
Bu nasıl düzelir. Düzelir mi çok üzgünüm yarın da okul var
Acaba kosla alsam şimdi kullansam etkisi olur mu düzeltir mi?Kumaş boyası var ama yapabilir misiniz bilemem. Lekeler için de kosl vanish i öneririm. Renkli çamaşırlarımda büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.
Öyleymiş ben de bu şekilde öğrenmiş oldum. Düzelmez miÇamaşır suyu katkılı mıymış deterjan. Pek geri dönüşü yok gibi
Kumaş boyaları doğru kullanılmazsa makineye zarar verebilir, o yüzden önerip önermemek arasında kararsız kaldım. Maharetliyseniz deneyebilirsiniz.Acaba alsam şimdi kullansam etkisi olur mu düzeltir mi
Arkadaşlar merhaba
Başlıktan anlaşılacağı üzere çocuğumun okul formasını mahvettim
Kırık beyaz formada cikolata, salca ve boya lekeleri oluşmuştu. Omo beyazlar için olan sıvı deterjanı üzerine döktüm ve beklettim. Sonra normal yıkadım şimdi astım bir de ne göreyim parça parça beyaz parça pqrca kırık beyaz olmuş forma
Bu nasıl düzelir. Düzelir mi çok üzgünüm yarın da okul var
Bu şekilde okula göndersem dikkat çekmez mi yani .Bence bukadar abartmayın, herkesin başına gelebilecek şeyler.
Kuru temizleme varsa oralarda danışabilirsiniz.
Ne kadar maharetli olduğum formadan belli gibiKumaş boyaları doğru kullanılmazsa makineye zarar verebilir, o yüzden önerip önermemek arasında kararsız kaldım. Maharetliyseniz deneyebilirsiniz.
Bu şekilde okula göndersem dikkat çekmez mi yani .
Kuru temizleme bakayım.
Fotoğraf ekledim gördünüz dimiÇocuk onlar. Olağan şeyler.
Takmayın bukadar.