Okul forması soldu 😭

depresifbirinsan

La la lalaaaaalaaaaa bir şarkı söyle 🎶
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
597
461
Arkadaşlar merhaba
Başlıktan anlaşılacağı üzere çocuğumun okul formasını mahvettim 😭

Kırık beyaz formada cikolata, salca ve boya lekeleri oluşmuştu. Omo beyazlar için olan sıvı deterjanı üzerine döktüm ve beklettim. Sonra normal yıkadım şimdi astım bir de ne göreyim parça parça beyaz parça pqrca kırık beyaz olmuş forma 😭
Bu nasıl düzelir. Düzelir mi çok üzgünüm yarın da okul var 😥

Arkadaşlar merhaba

Kırık beyaz formada cikolata, salca ve boya lekeleri oluşmuştu. Omo beyazlar için olan sıvı deterjanı üzerine döktüm ve beklettim. Sonra normal yıkadım şimdi astım bir de ne göreyim parça parça beyaz parça pqrca kırık beyaz olmuş forma 😭
Kumaş boyası var ama yapabilir misiniz bilemem. Lekeler için de kosl vanish i öneririm. Renkli çamaşırlarımda büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.

Kumaş boyası var ama yapabilir misiniz bilemem. Lekeler için de kosl vanish i öneririm. Renkli çamaşırlarımda büyük bir memnuniyetle kullanıyorum.
Acaba kosla alsam şimdi kullansam etkisi olur mu düzeltir mi?
Kumaş boyası daha önce hiç kullanmadım. Nereden temin edebilirim 😥

Arkadaşlar merhaba

Bence bukadar abartmayın, herkesin başına gelebilecek şeyler.
Kuru temizleme varsa oralarda danışabilirsiniz.

X