Okul Cehaleti Alır Eşeklik Baki Kalır

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
Sık sık bu eşeklerle karşılaşıyorum. Her eşek için geyik topiği açmak yerine,
günümüzün eşeklerini burada paylaşalım dedim.

Benim bugünümün eşeği uzun yol otobüsünde uzun uzun telefon konuşması yapan eşoğlu eşek. Anası da otobüse bindiği ilk on dakika bağıra bağıra konuşmuştu.

Eşeklik olarak tam örneklem olur mu ya da daha uygun sıfatı var mıdır bilemedim de siz karar verin artık.
Bunlar iş yeri ego manyakları. Çok kaba olduysa af ola ama meramımı ancak bu şekilde anlatabiliyorum.
Her şeye zıplarlar..
Bilsin bilmesin..
Aslında bir iki salla içi boştur ama bir halt bildiğiniz zanneder genel çoğunluk da..
Hep yoğundur..
Sürekli yoğunluğunu dile getirir ama önü görünmeyen PC lerin dili olsaydı da bir konuşsalardı keşke..
Diyorum ki yahu tıp fakültesinden mezun olan doktorlar dahi bir hasta geldiği zaman başka branşı ilgilendiriyorsa ona yönlendiriyorlar ahkam kesmiyorlar. Bu insan nasıl her haltı bilebilir? Bilemez, bilemez, bilemez…. Ben bunu anlıyorum ama akbabalar nasıl anlamıyor hayret valla. Her akbabanın bir yalakaya ihtiyacı vardır diyerek nokta koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…