• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

okul bitiyor ne yapacagımı bilmiyorum:(

dermannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
332
19
68
Ankara
kızlar okulum bitiyor bu yıl napmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

iibf çıkışlı olacam ve çok fazla iibf mezunu var ve ben ne ingilizceyi ne kpss yi hallettim.

ingilizce için çok geciktim ama kursu okulla birlikle götüremedim...

mezun olduktan sonra bunları halletmek için en az 2 yılımı halledecem gibi görünüyor..

ilk yıl ingilizcemi halledip kpds puanıma alıyım diyorum

ikinci yılda kpss yi halledeyim..daha sonra kurum sınavlarını kovalayım...

ne diyorsunuz şimdide inglizce kursana başlayıp gelecek sezona kadar halledebilirim ama okulla götüremiyorum dolu para veriyoruz zaten kursa yararlanabildiğimm kadar yararlanmak istiyorum

fikirlenizi paylaşırmısınz benle...

Son düzenleme:
kpssle uğraşanların hali malum yapabiliyosan yüksek lisansla bi yerlere gelmeye çalış derim ben de şuan birinci sınıftayım ama şimdiden mezun olduğumda napsam diye düşünüyorum ve hatta şimdiden alese hazırlansam mı diye düşünüyorum ve tabi ki de dil

olmak istediğin yer orası değil canım ya akedemik kariyer değilde bakanlıkları istiyorum ben uzman yardımcısı olarak gerekirse 3 yılımı harcayacagım::((

olmak istediğin yer orası değil canım ya akedemik kariyer değilde bakanlıkları istiyorum ben uzman yardımcısı olarak gerekirse 3 yılımı harcayacagım::((

canım bende iibf çıkışlıyım ve alanı düşünmekten vazgeçtim şehir şehir geziyosun çünkü :26:
kpss alanı gözünde büyütme ben 2011 dekine girdim bütün derslerden hemde sadece iktisatın mikrosunu bitirebilmiştim :9:
sana tavsiyem alan için kursa gitme çünkü kime sorarsan sor hoca kitapları önerirler çalışmak için.ben kendi kitap ve notlarımdan çalışmıştım.önce uzman yrd olmak istediğin kurumu hedefle derslere ona göre ağırlık ver canım :34:
ama ing için kpssden sonra tavsiye ederim canım :34:
Kesinlikle ve kesinlikle kpss cnm mutlaka çalış yoksa çok pişman olursun benden söylemesii

pişt :27:

Back