Okul belge vermiyor

Çok teşekkür ederim valla çok sevindim akademisyen olmanıza, asistan hocaya önce msj attım sınav sonucuna itiraz etmek için sonra yanına gittim sorduğu her soruya ben bilmiyorum diye diye gitti, bende diğer hocalarla görülmeye gidince asistan hocana sor dediler, bende hoca bilmiyorum diye cvb vermedi dedim, ertesi gün tekrar asistanın yanına gittim hoca saçma sapan konuşmaya başladı ben de dayanamadım hocam yaptığınız hiç adaletli bir şey değil hakkıma girdinşz kaderimle oynuyorsunuz, beni tekrar uygulama sınavı yapın ben her şeye hazırım dedi tersledi gitti, sonra ders hocasını aradı, ders hocamız istifa etmişti , ders hocası da beni aradı hocadan özür dinleyeceksin okula gidip dedi ben de gidemem dedim, 2 saate kalmadan tekrar aradı asistandan özür dilemezsen kendine edersin dedi arkadaşlarımın yanında rencide oldum, sonra asistanı aradım k bakmayın dedim, haklıyken haksız oldum, çok pişmanın özür dilediğime aklıma geldikçe deli oluyorum, bu durum bana çok koydu yatay geçiş yapacağını duyunca hiç bi şekilde ilgilenmediler bimere yazcam inşaallah ceza alırlar çünkü sustugum çok şey var

Sınav sonucuna itiraz etmek için önce konuşmayı seçmişsiniz bu doğru. İkinci yolu sınavda maddi hata olduğunu belirten dilekçe yazmanız. Bu durumda sınav kağıdı incelemek üzere başka hocaya gönderilir net hata yoksa pek değişmez not.

Sözel olarak değiştirmek için gelenler 1-2 puan ile kalanlar ya da hayatları bu 1-2 puan nedeniyle çok etkilencek kişiler ise, hoca dekanlığa hata yaptığını belirten bir dilekçe yazar sorumluluk alır hata yaptığını ispatlayan kağıtları ekler. Ancak 5-6 puanlık değişiklikler adaletli olmadığından ve diğer arkadaşların harf notunu etkilediğinden yapılmaz. Harf notları sisteme yansıyıp kuruldan geçtikten sonra yani sunan dönemi gittikten bir hafta sonra sınav sonucunuzu değiştirmesi mümkün olmayabilir değiştirmek zorunda değil. Ancak araştırma görevlisinin ben bilmiyorum demesi yanlış. Tekrar sınav hakkınız maalesef yok çünkü bütünlemeye kalmamışsınız. Böyle hayati durumlarda sınavdan hemen sonra hoca ile görüşüp 1-2 puana çok ihtiyacınız olduğunu belirtmeniz daha uygun.

Salı günü açıklandı hemen gittim konuştum, bu konuda dilekçe de yazdım bana söylediği tek şey ben senin yerine kendimi koyamam beni ilgilendirmez diye sürekli ters ters cvblar verildi ya gerçekten 1 puanla kaldım 25 puan etkiledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…