- Konu Sahibi missingandmygirl
Merhaba arkadaşlar.Bugun okula gittiğimde iki tane yavru kedi vardı bahçede .Maksimum iki üç haftaliktilar.Ve birinin gözleri tamamen kapalıydı.Neyse bir arkadaşin arabasıyla kedileri barınağa goturelim dedik.Cunku okul bahçesinde kalsalar oleceklerdi.Elime basit plastik eldivenleri geçirdim hani boya eldiveni olan incecik. Tabi kedileri kutuda durdurmam zor olduğu için tırnakları hafif hafif değdi gibi geldi elime.Simdi elime bakıp bakıp duruyorum çizik vs varmı diye aslında kuduz olma ihtimali çok düşük ama bir türlü içimi rahat ettiremedim.Siz ne dersiniz kuduz aşısı yaptırmalı mıyım?
Zorunlu düzenleme; Arkadaşlar yirmi yıldır kedi bakıyorum ben.Son şans olmasa zaten oraya goturmezdim.Kedilerde ileri derecede yumurta tarzı parazit vardı üstlerinde birinin gözleri kör gibiydi ve zaten veterinere goturdugumde kör olduğunu öğrendim.Okul bahçesine atılmış iki yavru kedi belkide çocuklar getirmişlerdi oynamak için .okulda kalsalar ya cocuklar eziyet edeceklerdi yada araba ezecekti.Umarim anlatabilmişimdir.
Zorunlu düzenleme; Arkadaşlar yirmi yıldır kedi bakıyorum ben.Son şans olmasa zaten oraya goturmezdim.Kedilerde ileri derecede yumurta tarzı parazit vardı üstlerinde birinin gözleri kör gibiydi ve zaten veterinere goturdugumde kör olduğunu öğrendim.Okul bahçesine atılmış iki yavru kedi belkide çocuklar getirmişlerdi oynamak için .okulda kalsalar ya cocuklar eziyet edeceklerdi yada araba ezecekti.Umarim anlatabilmişimdir.
Son düzenleme: