• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okudugumuz En Iyi Gerilim Kitaplari

Ceroos

Böcek *.*
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
192
0
96
İzmir
Evet bayanlar okudugumuz en iyi gerilim/polisiye/korku kitaplarini veya yazarlarini paylasalim.

Ben Jean-Christophe Grange ve Agatha Christie'nin kitaplarini oneriyorum gerilim sevenlere.Ozellik Jean-Christophe Grange'in Siyah Kan ve Seytan Yemini adli kitaplarini.
Ayrica suan okudugum Ejderha dovmeli kiz-Stieg Larsson adli kitabida cok begendim buyuk bir heycanla sonuna gidiyorum. :52: Tavsiye ederim.

Evet bayanlar okudugumuz en iyi gerilim/polisiye/korku kitaplarini veya yazarlarini paylasalim.

Ben Jean-Christophe Grange ve Agatha Christie'nin kitaplarini oneriyorum gerilim sevenlere.Ozellik Jean-Christophe Grange'in Siyah Kan ve Seytan Yemini adli kitaplarini.
Ayrica suan okudugum Ejderha dovmeli kiz-Stieg Larsson adli kitabida cok begendim buyuk bir heycanla sonuna gidiyorum. :52: Tavsiye ederim.

grangenin o kitaplarını beğendiysen mutlaka kızıl nehirleri oku.Asla tahmin yürütemeyeceğin bir kitap ben okuduktan sonra herkese tavsiye ediyorum ayrıca tess gerritsen gerilim konusunda uzman doktor da olduğu için tasvirleri gerçekçi cellat ve ardından çırak ve mefisto kulubü ile devam eden seriyi beğenirsin

grange ile king kapışır bence :) ikisinin de kitapları cok güzel ama tomi hoag da es geçilmemeli derim ...

grance ,tess geritsen,maxime chattam ..özellikle grance nin leylerin uçuşu okuduğum en iyi kitap diyebilirim

grange kızıl nehirler ve leyleklerin uçuşu gerçekten iyi kurgulanmış kitaplardı diğerlerini de okudum ama en iyisi bunlar

ejderha döwmeli kıza yeni başladım ama çok akıcı gelmedi şimdilik belki sonra açılır..

kızlar grange kesinlikle tavsiye ederim dediğiniz gibi siyah kan şeytan yemini kızıl nehirler müthişti
milenyum serisi müthişti ben ilk ikisini okudum henüz
ayrıca harlen coben tavsiye ederim
ve tess gerritsen çırak çaylak ikiz bedenler şu anda aklıma gelen kitapları

bilim kurgu olmasına rağmen okurken çok gerildiğim için gerilim olan nitelendiriyorum :) olasılıksız ve empati. üzerlerine tanımam...

Kesinlikle Osman Aysu - Kanlı Tutku :51:

bilim kurgu olmasına rağmen okurken çok gerildiğim için gerilim olan nitelendiriyorum :) olasılıksız ve empati. üzerlerine tanımam...

Onlar benim dönüm noktammm; adam Fawer in baska kitabı yok diye ağladığımi bilirim :'(

Kesinlikle Grange- siyah kan. Urpererek okudum. Tum kitapları oyleymis alcam hepsini :D

Hedef 55 ♡

Back