Canım heyecan dolu bir kitap,keşke adını hatırlayan biri çıksaYalnız kitabı çok merak ettm şimdi
Karakterlerden birinin adını da hatırlamıyor musun canm?Canım heyecan dolu bir kitap,keşke adını hatırlayan biri çıksa
Umutla bekliyorum
Hafızamı zorluyorum ama yok yok..Acaba D&R a falan sorsam bilirler mi ?Karakterlerden birinin adını da hatırlamıyor musun canm?
Pek sanmıyorum canım ya. Birde ben bakınayımHafızamı zorluyorum ama yok yok..Acaba D&R a falan sorsam bilirler mi ?
O değilde D&r sitesinde anahtar kelime kısmı var ya , oraya hafızanda kalan bir kaç kelimeyi denesen?Hafızamı zorluyorum ama yok yok..Acaba D&R a falan sorsam bilirler mi ?
çok sevinirim canım :)Pek sanmıyorum canım ya. Birde ben bakınayım
Okuyan arkadaşlara sorayım
aranıyor muydu,bilmiyordum bir deneyeyim,umarım bulurum :)O değilde D&r sitesinde anahtar kelime kısmı var ya , oraya hafızanda kalan bir kaç kelimeyi denesen?
Hallolduevet şu kitabı bulalım da okuyalım bi bunca yıllık merak ve biz yazarız başlığa :))
Teşekkür ederim KK nın azimli kadınları buldu bana kitabıevet şu kitabı bulalım da okuyalım bi bunca yıllık merak ve biz yazarız başlığa :))
Canım gitti gidiyordan buldum kitabı 4 tl ye aldım,2 tl sini de bonusla ödedim 2 tl ye geldiHalloldu
Vaavvv çok iyi fiyat , süper olmuş . Keyifli okumalar canım ❤Canım gitti gidiyordan buldum kitabı 4 tl ye aldım,2 tl sini de bonusla ödedim 2 tl ye geldi
kullanılmış ama kullanılmış kitapları daha çok seviyorum,süpersin ya yardımın için çok teşekkür ediyorum
Mune işlem tamamdır konumu kapatabilir misiniz
Sağol canımVaavvv çok iyi fiyat , süper olmuş . Keyifli okumalar canım ❤
David morrel / taşların kardeşliği ben çok beğenmiştim çok sürükleyici ve heyecanlı tavsiye ederimAdı neydi peki hikaye çok güzel okumak isterim açıkçası
Teşekkür ederim bende şimdi internetten araştırıyodum bulamadımDavid morrel / taşların kardeşliği ben çok beğenmiştim çok sürükleyici ve heyecanlı tavsiye ederim
Hayatım BDV dışındaki konuları ekstrem bir durum olmadıkça kapatmıyoruzCanım gitti gidiyordan buldum kitabı 4 tl ye aldım,2 tl sini de bonusla ödedim 2 tl ye geldi
kullanılmış ama kullanılmış kitapları daha çok seviyorum,süpersin ya yardımın için çok teşekkür ediyorum
Mune işlem tamamdır konumu kapatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?