oktaym ama sevinliyim de. Kuzenim szlenmi dn

opuyorumnanaktancanim benim sevinc dolu haberleri paylasmayi cok ama cok seviyorum umarimda daima mutluluk haberleri veririmopuyorumnanaktan

Tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin

:Saruboceq:ami insallah eylül hanim:Saruboceq:

:Saruboceq:aminnnnnnnnnn:Saruboceq:
turkbayragigullerdiyarim hala memlekette canimturkbayragi
:teytey:allahin izniyle haftasonu kavusuyoruz yengosuma:teytey:

hayırlı uğurlu olsun inşallah...

bizimkisibiraskhikayesi tebrik ederim canım ,Allah tamamına erdirsin

gene
incitanem saol

hayrılı uĞurlu olsun
mutluluklar:)

tebrık ederım hayırlı olsun..:).
aşk bu ha bes sene sonra ha sımdı ıyıkı sozlenmıssın valla:)..hatta ıstanbula gelın gelmen daha super ıncımde ugrar artık:)..

opuyorumnanaktancanlarim cok cok tskleropuyorumnanaktan
:Saruboceq:amin insallah:Saruboceq:

hayırlısı olsun allah tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:
türkiyeye bir gelin adayı daha katılıyor yanizemuszemus

allah tamamına erdirsin inşalahhhh çok ama çokkkkk tebrik ederimmmmmmmmm bi yastıkta kocasınlarrrrrr dilerimkiii

tebrik ederim canım... hayırlı ve uğurlu olsun... rabbim utandırmasın......... sonunu pişmansız etsin... :Saruboceq:

incim harikasın. bütün güzel haberleri senden duyuyoruz.........
opuyorumnanaktan Şeniz opuyorumnanaktan

son dakikka heberim kuzenimin yanindayim kendisi cooookkk mutlu ve buda beni coookk mutlu etti tabiki.....damat adayimizin adi SÜLEYMAN.......kamerada sözvideosuna baktik kalabalik aile arti damadimiz cok sempatik gözüküyoo...ne diyelim allah nazarlardan korusun birbirlerine cooook yakisiyorlar masallah:Saruboceq:allah bi yastikta kocatsin:Saruboceq:...seni cooook seviyorum canim nurhanim benimmmm:1hug:

ben sözlenirken yanindaydim ama tekrar tebrik ediyorum birbirinize cok yakisiyorsunuz:asigim:
rabbim insallah bir ömür mutluluklar versin:Saruboceq: herseyin en güzeli en özeli seninle olsun yegenimopuyorumnanaktan
bu arada incim güzel haber paylasimlarin icin sanada cok tesekküropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mutlululuklar dilerim. allah tamamına erdirsin inşallah. bu arada güllerdiyarı, inci veasksınsencansınsen siz kuzenmisini hepiniz CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…