• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oktaym ama sevinliyim de. Kuzenim szlenmi dn

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
208
41
İsviçre
:1shok::1shok::1shok:
aldigim bir son dakika haberini sizlerle paylasmak istedim
kuzenimde buraya üye bizimkisibiraskhikayesi niki
tr ye tatile gitdiler
gelmelerine cok az kaldi hatta haftasonu allahin izniyle burda olucaklar
dün köylümüz olan ama benim tanimadigim genc bir delikanliyla sözlenmis bulunmakda
hersey cok ani gelismis
daha yeni tanisiyolar
birdenbire karar vermisler
damat adaymiz istanbulda yasiyomus
allah nasip ederde evlenirlerse kuzanim türkiyeye gelin gidicekmis
:nazar::nazar::nazar:
opuyorumnanaktannurhan im senin adina cok sevindim inankiopuyorumnanaktan
numarim dogru bir secim
umarim dogru bir karar vermissindir

hakkinda hayirlisi neysse o olsun

:Saruboceq:rabbim tamamnina erdirsin insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktanherseyin en güzeliopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanen özeliopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktangönlünce olsun canim kuzenimopuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:

CtNO-1lu-1.gif

bizimkisibiraskhikayesi hayırlı olsun tatlım opuyorumnanaktan mutluluğununuz daim olsun...

dilerim ani gelen bu aşk hayırlısı ile hayatın aşkı olarak bir ömür boyu mutlu mesut bir şekilde devam etsin....herşeyin hayırlısını diliyorum:Saruboceq:

incim harikasınŞeniz

ıncım ne dıyım sana bılemıyorum artık.. opuyorumnanaktan canım benım topıcıklere yetısemıyorum.. kaydirigubbakcemile4 arkayı donmeye gelmıyorsun.. :roflol: :roflol: hemen yenısı.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

neyse canım bızımkısıbıraskhıkayesı arkadasımı canı gonulden tebrık edıyorum.. opuyorumnanaktan Rabbım utandırmasın.. :Saruboceq: omur boyu mutluluklar :nazar: hersey gonlunce olur ınsallah.. :Saruboceq: hayırlı olsun..
Şeniz

bizimkisibiraşkhikayesiumarım siyah-beyaz filim gibi biraz tadında bir sonla bu aşk dilden dile anlatılır,büyük bir aşk evliliği yaparsınopuyorumnanaktan
mutluluğun daim olsun,incimin sevgili kuzeni
incim,hayırlı uğurlu olsun bitanemŞeniz

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahopuyorumnanaktan

bızımkısıbıraskhıkayesı arkadasımı tebrık edıyorum mutluluklar dılıyorum..hosgeldın turkıyeye tatlım....en kısa sureede gelın olarak gelırsın canım....

topıc ıcın tesekkurler ıncıtuanam mutlu haberlerı senden almak ne çok güzel canım......

bizimkisibiraşkhikayesi hayırlısı olsun
allah tamamına erdirir inşallah,pişmanlık vermeden.
hoş geldin memlekete canım.mutlu bir şekillde gelin gelmekte nasip olur inş.

incim .teşekkürler.opuyorumnanaktan zemuszemus

canısı güllerdiyari nerde,15 günden fazladır göremiyorum.inş. türkiyedelerdir.:Saruboceq:

tebrık ederım hayırlı olsun..:).
aşk bu ha bes sene sonra ha sımdı ıyıkı sozlenmıssın valla:)..hatta ıstanbula gelın gelmen daha super ıncımde ugrar artık:)..

hayirlisi olsun iyisallah,ALLAH tamamina erdirsin,:Saruboceq:,,,,,,,,,,,,,,mutlulugunuz daim olsun:Saruboceq:

bizimkisibiraskhikayesi hayırlı olsun tatlım opuyorumnanaktan mutluluğununuz daim olsun...

dilerim ani gelen bu aşk hayırlısı ile hayatın aşkı olarak bir ömür boyu mutlu mesut bir şekilde devam etsin....herşeyin hayırlısını diliyorum:Saruboceq:

incim harikasınŞeniz

ıncım ne dıyım sana bılemıyorum artık.. opuyorumnanaktan canım benım topıcıklere yetısemıyorum.. kaydirigubbakcemile4 arkayı donmeye gelmıyorsun.. :roflol: :roflol: hemen yenısı.. kaydirigubbakcemile3 Şeniz

neyse canım bızımkısıbıraskhıkayesı arkadasımı canı gonulden tebrık edıyorum.. opuyorumnanaktan Rabbım utandırmasın.. :Saruboceq: omur boyu mutluluklar :nazar: hersey gonlunce olur ınsallah.. :Saruboceq: hayırlı olsun..
Şeniz

bizimkisibiraşkhikayesiumarım siyah-beyaz filim gibi biraz tadında bir sonla bu aşk dilden dile anlatılır,büyük bir aşk evliliği yaparsınopuyorumnanaktan
mutluluğun daim olsun,incimin sevgili kuzeni
incim,hayırlı uğurlu olsun bitanemŞeniz

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarim o sevgi dolu yüreginize güzel yorum ve dileklerinize saglik
:Saruboceq:tüm kalbimle amin diyorum:Saruboceq:

Back