Oktay Kaynarca ile Gülben Ergen twitter'da kapıştı..

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.655
Gülben Ergen, 'Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz' dizisinin 'çok eşliliği' normalleştirdiğini yazıp eleştiride bulundu. Ergen'e yanıt dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi, sert bir yanıt geldi. İkili arasındaki atışmaya Ergenin eşi Erhan Çelik de twitter'dan dahil oldu...
YazdırGülben Ergen'e şöyle cevap verdi:

"Başarıya saldırmayı başarı görmek de son dönem cahillik. Çok biliyorsan daha iyisini sen yap. Arkadaşımın şarkılarını severek dinliyoruz ama bu mantığa göre bütün şarkılarının, bugüne dek yaptığı bütün işlerin 'Huzur Sokağı' tadında olması gerekirdi. Üzülerek görüyorum ki hala sanatçı arkadaşlarım da dahil yaptığımız işin sanat olduğunu unutuyorlar. Bu mantığa göre dünyanın en iyi filmleri, en güzel şarkıları yapılamazdı.

ŞARKILARINIZDA İŞLENMEMİŞ BİR KONU MU?

Ayrıca seyrettiğiniz, dinlediğiniz her şeyi 'aman yaparlar' deyip engellemeye çalışmak seyirci zekasına hakaret içerir. Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, ilk defa bu dizide tanık olduğunuz bir şey midir? Duymadınız ve görmediniz mi? Sizin veya arkadaşlarınızın şarkılarında hiç işlenmemiş bir konu mu? Başta sanatçı arkadaşlarım unutmamalı sanat özgürdür ve beslenme alanı sadece iyi, güzel, ala ve mükemmel değildir. Eleştiriler doğruyu bulmamız doğrultusunda değerli uyarılardır ama meseleye doğru bakabilme şartıyla."

Kaynarca daha sonra ise "Biz atışırız arada bir böyle ama çok severiz birbirimizi o ayrı biline aman diim :KK66:)))" diye yazdı.

Gülben Ergen ise bu şekilde cevap verdi:

fft16_mf6299557.Jpeg

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', iki kadın arasındaki aşk savaşı, Hızır Çakırbeyli'nin karısı Meryem ile yasak aşkı Nazlı arasında geçenler de diziye damga vuruyor.

KAVGAYA ERHAN ÇELİK DE KATILDI
Kaynarca ve Ergen arasındaki sert tartışmaya Ergenin eşi Erhan Çelik de Twitter'dan dahil oldu... Çelik attığı mesajda;
"Çok eşliliği, gayrı meşru ilişkiyi, o ilişkiden çocuğu normalleştiren ve buna aile dizisi diyen eşkıya dünyaya hükümdar olsa ne olur!" dedi.

fft16_mf6300963.Jpeg

http://www.milliyet.com.tr/oktay-kaynarca-ile-gulben-ergen-magazin-2150239/

neredeyse bi ensest ilişkili dizi yapmadılar memlekette, bilmiyorum belkide oldu ben görmedim. nefret ediyorum nefret. ama bugün bu tarz diziler yayından kalksa, herkes ayaklanır #dizimedokunma diye.
malesef, malesef.

Kusura bakmayın ama sizin de en büyük cahilliğiniz başka işiniz olmadığı için birbirinize sarmanız sürekli.

Reklamın iyisi, kötüsü olmaz tabi. Kapışın kim tutar sizi.:KK59:

diziyi hiç izlemedim fakat tanıtımlarına şahit oldum

adamın karısı ve dostu vardı ve normal karşılanıyordu

bu tarz diziler ne ilk nede son

ilk başladığı dönemde reklam arası çıkınca görüp iğrenç diziler katagörisinde yeni bir dizi dediğim şey.

diziyi hiç izlemedim fakat tanıtımlarına şahit oldum

adamın karısı ve dostu vardı ve normal karşılanıyordu

bu tarz diziler ne ilk nede son

yanlış anlmazsan "dost" kelimesini sevgili,ikinci kadın vs anlamında kullanmazsan çok sevinirim.
Halk arasında hep derler ama dost gibi bir kelimeye yakışmıyor bu durum.

kendıde öle idi,metin güneş örneği,ama bunu yapmış bir kadın sanırım yanlış olduğunu en ıyı o bilidği için tepki göstermiş,diziden haberım yok,böle içeriği olduğunu bılmıyordum,erkekler neden bu kadar tuttu bu dızıyı şimdi anladım,

kesinlikle gülbene hak veriyorum doğru konuşmuş , diziye bende az bir süre baktım orada oktay kaynarca istediğimi severim istediğimden çocuk yaparım demişti sinirlendim ondan sonra daha izlemedim, onu duyup izleyen kişi öyle bir durumdaysa umutlanacak örnek alıcak her yerde gari meşru çocuklar çoğalsın sonra esra erola çıkıp babalarını ararlar , sigarayı içkiyi yasaklayıp bunlara müdahale etmemesi gerçekten rtüğün büyük saçmalığı, onları da serbest bırak madem küfürü falan bir fark yok arada.

sigarayı içkiyi yasaklayıp bunlara müdahale etmemesi gerçekten rtüğün büyük saçmalığı, onları da serbest bırak madem küfürü falan bir fark yok arada.

rtük ve üyelerine göre normal bir durum olduğu için yasak yok
Adına "eş" diyorlar.adamın iki karısı var diyorlar.Gayri meşru diye bir olay yokki.Genişler o konuda.Sonrada kızın başına birşey gelse kültür derler,töre derler yine kıza zarar verirler.

Çirkinleşmeden fikir mi söylemişler? Gülbencim anlamadın sanırım adam sana cahil demiş.

Bu diziler sanat, oynayan da sanatçı, heee yavrum heee, kandırın kendinizi...

Çirkinleşmeden fikir mi söylemişler? Gülbencim anlamadın sanırım adam sana cahil demiş.

Bu diziler sanat, oynayan da sanatçı, heee yavrum heee, kandırın kendinizi...
Sanat ve sanatçı kavramı değişti çünkü. Bizim bildiğimiz anladığımız sanattan çok farklı artık.
Biz heykel, tiyatro, operaya sanat, İdil Biret, Suna Kan, Leyla Gencer'e sanatçı derken dizilerde oynamak sanat oldu.

Dizinin reytingleri beklenen ilgiyi görmedi herhalde .:KK14:

Suni tartışmalar , reklam , sonra biz severiz birbirimizi cicim muhabbeti.

Keşke izlenmese bu diziler . Sadece boş zaman kaybı olsa iyi , meşrulaştırılmış öyle ilişkiler var ki içlerinde .

Sanat ve sanatçı kavramı değişti çünkü. Bizim bildiğimiz anladığımız sanattan çok farklı artık.
Biz heykel, tiyatro, operaya sanat, İdil Biret, Suna Kan, Leyla Gencer'e sanatçı derken dizilerde oynamak sanat oldu.

Aynen taa seneler önce Ali Kırcalı Siyaset Meydanında tartışılmıştı bu sanatçı kime denir diye. Herkes sanatçıyım diyordu ama aslı neydi.

O zamanlar bu mankenlerin dizilerde oynama furyası vardı, ipini koparan dizi çeviriyordu. O 90lı yılların sonlarına doğru başladı diziler çirkinleşmeye, kimin eli kimin cebinde konular, aldatmalar, kadınların giderek soyunmaya başlaması ve metalaştırılması, yengesine göz dikenler, eniştesine göz süzenler vs.

Eski diziler ve filmler diyoruz ya hep, gerçekten öyle. O tat, o naiflik, o gerçeklik yok.

Hep reyting ve para kaygısı ile yapılan işler.

en az bir komşumuz ya dizide oynamıştır yada reklamda.
en kötü tanıdığı vardır.Bu sektör almış başını gidiyor.
Hepsi de sanatçıymış.

Yerli dizilerin %90 ını ,izdivaç programlarının ise tamamını yasaklamak gerekiyor.20 yaşına gelmemiş insanların orda işi ne?Kıçı başı ağarmış teyzelerin amcaların işi ne?Birininki meşhur olmak diğerininki paralı bir keriz bulmak.

en az bir komşumuz ya dizide oynamıştır yada reklamda.
en kötü tanıdığı vardır.Bu sektör almış başını gidiyor.
Hepsi de sanatçıymış.
Hahahahaha bak doğru bu, benim bir komşum dizilerden birinde oynadı:-) bende gidip sanatçı dedem benim deyip imzalı fotosunu isteyeyim:KK70:

X