Öksürünce bebeğin kalbi durur mu

bolibpl

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2023
25
2
28
Öksürünce bebeğin kalbi durur mu biz doktora kan testi verdiğimizde iki haftalık dedi doktor en son adet dönemine göre 5.50 haftalık hastayım oksurdum öksürünce sol kasık alt tarafta ağrı hissettim ertesi gün göğüslerdeki hassasiyet gitti karnımın üstüne yatamazdim yatıyorum bugün miyde bulantısı aynı değişiklik yok bişey olur mu öksürünce

Öksürünce bebeğin kalbi durur mu biz doktora kan testi verdiğimizde iki haftalık dedi doktor en son adet dönemine göre 5.50 haftalık hastayım oksurdum öksürünce sol kasık alt tarafta ağrı hissettim ertesi gün göğüslerdeki hassasiyet gitti karnımın üstüne yatamazdim yatıyorum bugün miyde bulantısı aynı değişiklik yok bişey olur mu öksürünce
Tabii ki olmaz öyle birşey olabilir mi öğüre öğüre kendini sıkarak kusanlar var karnına dışardan Baska bir çocugu ile baskı alanlar var korkmayın Allahın izni ile hiç birşey olmaz öksürmekten çocuğa birşey olmaz içerde hapşır rahatça öksür de bunlar için kendini sıkma

Oksururken ani kramplar girer bu normal ayrıca gebelikteki belirtiler bebeğe bir şey olunca tık diye geçmiyor iki kere kürtaj oldum ikisinde de bir aydan fazla kalbi durmuş şekilde taşıdım kontrollerde fark edildi kürtaj olmam gerektigi hiç düşük belirtisi olmadı, gebelik belirtileri full devam etti kürtaj oldum bikac gün daha ağlaya ağlaya kustum tamamen beta düşene kadar... Yani o öyle bebeğe birşey mi oldu belirti gitti diye birşey yok, oksururken hapsirirken otur yada biraz sakin yapmayı dene yoksa kramplar giriyor acılı da oluyor ama bunlar anlık seyelr streslik bı durum yok

sizce öyle bir sey olsa sağlıklı gebelik geciren kimse kalır mıydı dünyada? bu tür saçma düsüncelere odaklanıp kendinizi yormayın. sağlıkla ilerlesin insallah gebeliğiniz.

Hayır canım öyle bir şey olur mu !

Öksürünce bebeklerin kalbi dursaydı kimsenin çocugu dogamazdı heralde 😅

X