M megeozl Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2009 18 0 86 38 İstanbul 12 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi megeozl #1 Arkadaşlar bebeğim 9 aylık 2 gündür öksürüyor.Rahat uyuyamıyor sürekli öksürüyor.Doğal yollarla neler yapabilirim yardım eder misiniz?
Arkadaşlar bebeğim 9 aylık 2 gündür öksürüyor.Rahat uyuyamıyor sürekli öksürüyor.Doğal yollarla neler yapabilirim yardım eder misiniz?
N nes8 Guru Kayıtlı Üye 17 Kasım 2009 170 4 316 Bursa 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi megeozl #2 ıhlamur ver bence çok az da ball ve limonu karıştır yarım çay kaşığı...şimdi 1 yaşından önce bal verilmez diyeceksiniz ama abartmadan ve market ballarından bişey olmaz ben verdim.tabi sizin kendi kararınız.benden tavsiye..
ıhlamur ver bence çok az da ball ve limonu karıştır yarım çay kaşığı...şimdi 1 yaşından önce bal verilmez diyeceksiniz ama abartmadan ve market ballarından bişey olmaz ben verdim.tabi sizin kendi kararınız.benden tavsiye..
denevst Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2008 698 3 96 Ankara 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi megeozl #3 dr a götürün öksürük nedenini bilmiyorsunuz ve bebeğiniz çok küçük doğal yollarla çare aramayın derim.
dr a götürün öksürük nedenini bilmiyorsunuz ve bebeğiniz çok küçük doğal yollarla çare aramayın derim.
D dimple2 3aslanannesiyimben Kayıtlı Üye 1 Eylül 2008 4.635 18 358 41 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi megeozl #4 eger öksürük ciğerlerden gelmiyosa yani boğazla alakalıysa (faranjit laranjit) gibi soğuk buhar iyi geliyo ama seninki küçük bikaç dakikalık eğer öksürük bi kaç günden fazla sürüyosa dr götürmeni tavsiye ederim daha da ilerlemeden tedavi daha kolay oluyo bende bi kaç sefer inat ettim "yeter bu kadar ilaç" dedim sonuç ağır oldu
eger öksürük ciğerlerden gelmiyosa yani boğazla alakalıysa (faranjit laranjit) gibi soğuk buhar iyi geliyo ama seninki küçük bikaç dakikalık eğer öksürük bi kaç günden fazla sürüyosa dr götürmeni tavsiye ederim daha da ilerlemeden tedavi daha kolay oluyo bende bi kaç sefer inat ettim "yeter bu kadar ilaç" dedim sonuç ağır oldu