Öksürük

ayberj

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
25
0
1
30
7 aylikmoglum var devamlı.oksuruyir goturmedugim.doktor.kalmadi.birsey yol.diyolar.iki tane alerji.doktorunada götürdüm.onlarda birşey yok.dedi şuan onbesgundur zespira.kullaniyir ama.bu.oksuruk.hala.gecmuyor.gun içinde.oksurup.duruyor başına gelen varmı.napmam lazım

Astım.için.kullanılan.ilaç.vermişler.nasıl.birşeyyok.doktoları.anlamadığınızı.düşünüyorum.

Nasıl bir öksürük? Arada gelen öhö öhö mü yoksa ciddi öksürük mü? İlacı neden verdiler madem bir şeyi yok? Röntgen vs çektiler mi? Ciğerlerine baktılar mı?

Evdeki toz, tüy durumu kullanılan deterjan , oda spreyleri ya da reflü belkide tetikliyordur. İnek sütü kullanıyorsanız bu da tetikleyici olur.

Nasıl bir öksürük? Arada gelen öhö öhö mü yoksa ciddi öksürük mü? İlacı neden verdiler madem bir şeyi yok? Röntgen vs çektiler mi? Ciğerlerine baktılar mı?
Donya hanım.rotgende çekildi temiz diyolar iki tane alerji doktoruna gttim ikiside temiz ciğeri dedi bu.ilacida özel bir doktor verdi ben çocuğun şikayetlerini anlatınca bunu verdi koruyucu tedavi ymis çocuk hasta olmasın diye ama hala öksürüyor böle.sanki bigazina6bisey kaçar ya aynı ole oksuruk

Evdeki toz, tüy durumu kullanılan deterjan , oda spreyleri ya da reflü belkide tetikliyordur. İnek sütü kullanıyorsanız bu da tetikleyici olur.
Parfüm vs kullanmıyoruz bebeğin tedarjanida değiştirdim.gene aynı kusması devam ediyo ama ilk günkü gibi degil.gastroyada gturdum ama kusması için geçirecek birşey vermedi yani bu çocuk devamlı hasta oluyor onbesgunde bir gturiyorum doktor antibiyotik veriyo yolluyo napicagimi şaşırdım

Acaba bir şey mi takılmış boğazına? Siz onu serinde yatırın ve mümkünse bir denize girin bakalım arada kafasını da sokun denize açılsın burnu vs.

Bisey kaçma felanda yok klimada aldık evin sıcaklığını 24 de tutuyrm.nem.normal smdi doktordan geldim ciğer temiz boğaz temiz kulak te,iz anlamadım ben

Bağırsak florasını düzenlemeniz lazım antibiyotik sonrası probiyotik kullanmalısınız. Mümkünse antibiyotiği azaltıp yerine doğal şeyler koyun. Paketli gıdalardan uzak tutun.

Bağırsak florasını düzenlemeniz lazım antibiyotik sonrası probiyotik kullanmalısınız. Mümkünse antibiyotiği azaltıp yerine doğal şeyler koyun. Paketli gıdalardan uzak tutun.
Probiyotik kullanıyorum bebek.daha 7 aylik

Bebegimde 20 aylık ,20 gundur öksürüyor. Boğaz ağrısı vardı antibiyitik kulandi o gün bugün özellikle geceleri bogulur gibi kıpkırmızı oluyor bazende kusuyor öksürükten. Bazen yemek yerken kusuyor . Tekrar götürdüm alerji damlası verdiler olabilir antibiyitikden sonra dediler. Biraz daha hafifledi fakat öksürük devam ediyor.

Vala bizimde doğdu doğali antibiyotik hava kullaniyo.alerji damlası Felan da kullandım ama.bu.oksuruk yapışti üstüne gecmiyo anlamadım gün içinde oksurup duruyo sanki boğazina bişe kacarda öldürür insan arka arkaya ya öle ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…