Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim üzüm ya da keçiboynuzu pekmezi olmaz mıDut pekmezine bolca karabiber ekle ve iç.
Ardından da biraz sıcak bi su iç
Hemen tesir ediyor geçmiş olsun
Zencefil yokZencefil+bal
Karabiber bal da olur.Zencefil bulundur mutlaka anında kesiyor vallahi.Zencefil yok
Karabiber balı denedim dün anca 5 dk kestiKarabiber bal da olur.Zencefil bulundur mutlaka anında kesiyor vallahi.
Kuzum ben keciboynuzu ozunu yedim o oksurtuyor ama bronsit gibi birseyse afedersin balgam sokturuyor cooook rahatliyorsun özütüde sonucta keciboynuzundan faydasi olur elbet bol bol ye gecmis olsunTeşekkür ederim üzüm ya da keçiboynuzu pekmezi olmaz mı
peşpeşe yazmışız :)Eylül ayım öksürmekle geçti. Ama ne ölsürük ciğerlerim çıkıverecekti sanki. bir şişe perebron bitirdim doktorun verdiği ilaçları kullandım bana mısın demedi ama ananemin ısrarla içirdiği karabiberli pekmez bitirdi.
utopikuye canım nasıl oldun iyi uyudun mu
Öksürük şurubu da içiyorum bi yandan 3 gündür nesi zararlıymış pekivalla ev tipi karışımların hiç biri kesmiyo, sadece öksürük şurubu biraz fayda ediyor ona da zararlı diyorlar, bu ev tipi karışımlar genelde şeker içerdiğinden balgam gibi bişeyler varsa onu söküp fayda edebilir belki
Eylül ayım öksürmekle geçti. Ama ne ölsürük ciğerlerim çıkıverecekti sanki. bir şişe perebron bitirdim doktorun verdiği ilaçları kullandım bana mısın demedi ama ananemin ısrarla içirdiği karabiberli pekmez bitirdi.
utopikuye canım nasıl oldun iyi uyudun mu
Gece üzüm pekmezine döküp içtim 5 dk kesti sonra yine basladım öksürmeye ama suyla içmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum hemen üstüne su içmezsem kusacak gibi oluyorumsıcak suya pekmez ve karabiber at karıştır
mükemmel öksürük şurubu oluyor valla :)
ben hamileyken böyle bir kriz tutmuştu o kadar kötü öksürüyordum ki bebişe bişe olacak diye aklım çıkıyordu o derece
sonra eşim netten bulmuş yaptı bu karışımı bıçak gibi kesti valla bi iki sefer sonra
keçi boynuzu pekmezin içine eritilmiş organik tereyağ katıp karıştır cidden faydası var.
Bal limonu denedim anlık etki ediyo bi de yerken kusacak gibi oluyorum böyle karısımları pekmezli olanı deneyeyim bugün deAnnemin de öksürüğü vardı. Ocağa yarım çay bardağı pekmez bir tatlı kaşığı tereyağı koydum,yağ eriyene kadar tuttum ocakta sonra limon sıktım,hafif ılıyınca içirdim,iyi şekilde balgam söktürdü ama anında etki eder mi bilmiyorum. Günde iki kez yaptım ve içtikten sonra yaklaşık 1 saat bi şey yiyip içirmedim su dahil,su pekmezin etkisini kesiyormuş çünkü.
Bal zencefil limon karabiber de deneyebilirsiniz,zencefil yok demişsiniz bal limon karabiber deneyin. Bir kez yapıp bırakmayın tabii.
Allah acil şifalar versin.
ben kaynar suyun içine pekmez ve biber katarak çay gibi içtim zatenGece üzüm pekmezine döküp içtim 5 dk kesti sonra yine basladım öksürmeye ama suyla içmiştim ondan olabilir mi bilmiyorum hemen üstüne su içmezsem kusacak gibi oluyorum
Bal limonu denedim anlık etki ediyo bi de yerken kusacak gibi oluyorum böyle karısımları pekmezli olanı deneyeyim bugün de
Öksürük şurubu da içiyorum bi yandan 3 gündür nesi zararlıymış peki