Öksürük yardım!

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.358
2.259
133
Kızlar bdv kısmına korona pozitif olduğumu yazmıştım.İlk gün baya stres yapmıştım çok rahatsızdım.Ateş vücut ağrısı baş ağrısı öksürük hepsi vardı.Hemen verdikleri ilaçlara başladım.Bugün 3.günümdü ateşim gitti vücut ağrılarım azaldı, halim biraz daha yerine geldi.Ancak öksürüğüm balgamlı ve öksürdükçe balgam atıyorum.Bu kötü birşey mi ciğerlerime mi inmiştir.Eşim kuru öksürüyor benim neden böyle çok takıyorum

Çok geçmiş olsun. Balgamı çıkartmak iyi derler ama siz ciğerlere inmiş diye düşünmeyin. Balla toz zencefil karıştırın yada taze zencefili o şekilde tüketin mutlaka faydası olucaltır

Çok geçmiş olsun. Balgamı çıkartmak iyi derler ama siz ciğerlere inmiş diye düşünmeyin. Balla toz zencefil karıştoron yada taze zencedil o şekilde tüketin mutlaka faydası olucaltır
Kesinlikle yapacağım.Çok stresli süreç.Bitsin gitsin istiyorum.Öksürmekten boğazım yara oldu

Kesinlikle yapacağım.Çok stresli süreç.Bitsin gitsin istiyorum.Öksürmekten boğazım yara oldu
Rabbim şifa versin inşallah. Çocuklar için öksürürse ayaklarının altına viks sürün derler ya deneseniz mi zararı olmazsa belki sizede iyi gelir

saturasyon alıp oksijen seviyenizi takip edin yüksek çıktıkça rahatlarsınız ben oyle yaptım. oksürük için de udi hindi toznu balla karışırıp yedik. kesti direk.

saturasyon alıp oksijen seviyenizi takip edin yüksek çıktıkça rahatlarsınız ben oyle yaptım. oksürük için de udi hindi toznu balla karışırıp yedik. kesti direk.
Sizinkide kurumuydu acaba?

Sipariş verdim yarın gelir.Cidden sırf rahatlamak için aldım

Sipariş verdim yarın gelir.Cidden sırf rahatlamak için aldım
evet canım kuru kuruydu. artık boğazım acıyodu öksürmekten. ben hep saturasyonla ölçtüm oksijen seviyemi. panik atağım vardı öyle üstünden geldim. 97 -98-99 dereceleri iyi. 96 da kabul edilebilir. sana tavsiyem youtubdan nefes egzersizleri yap covid için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…