Çocuk Hastalıkları ÖksÜrük şurubu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozgurruzgar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
732
498
34
Merhaba bayanlar 2Yasındaki oğlum grip oldu ve acayip öksürüyo Acil de bi doktora götürdüm öksürük surubu vermedi elimde minoset vardı ve antibiyotik bunşarda 4gün önce yazdı cocuk doktoru Boğazları şişti şimdi gribe cevirdi bugun gittim doktor hiçbişey vermedi elindekileri kullan dedi.ama soğuk algınlığı grip için şurup vermesi gerekmiyomuydu ve elimde 2ay önce aldığım oledro surup var kullansammı cünkü cok hapsırıyo öksürüyo kullanan varmı iyi gelirmi?

öksürük şrubu kullanmak iyi degil zaten
çocugunuzun dirençli ateşi yoksa antibiyotigide vermeyin
oledro yada başka gribal bi şrup verebilirsiniz geçmiş olsun

Kızlar oğlum 4 aylık ve göğsü balgam dolu doğal bişeyler bilen varmı dr ilaç vermiyo çağresizim yardım edin küçük olduğu için ne yapabilirim bilemiyorum

Ihlamur az önce kaynattım soğumasını bekliyorum annelerimiz bize küçükken bile herşeyi yedirip içirmiş ama ben tereddüt ediyorum vermekte denicem bakalım teşekkürler

Ihlamur az önce kaynattım soğumasını bekliyorum annelerimiz bize küçükken bile herşeyi yedirip içirmiş ama ben tereddüt ediyorum vermekte denicem bakalım teşekkürler
Aynen öyle bende çok tereddüt ediyorum korkuyorum annelikmi korkaklıkmı bilmiyorum ama size cok geçmiş olsun kusarsa direk sırtını sıvazla bebeklerin kusmasından korkuyoruz ama bi kussa balgamıda atar rahatlar.

Kusmadan sadece 20cc içti aslında üçüncü çocuğum ama her annelik başka acemilik öbürlerinde yaşadığım hiçbiri bunda yok yada daha gençken daha cesurdum şimdi daha temkinli daha korkak yaklaşıyorum bildiklerimi bile tereddütle acabalarla yapıyorum annelik zor zanaat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…