• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları öksürük şurubu bebeğimin öksürüğünü azaltmadı..lütfen yardımm...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
983
81
643
İstanbul
kızlar 6 aylık oğlum özellikle uykusunda kuru öksürüğü oluyor. önce burun tıkanıklığı vardı öksürük belli belirsizdi.fizyolojik damla verdim. bigün çok terlemiş uykusunda o geceden beri baya öksürüyor. doktor bronşit salgın var dedi bizimkinde yok ama olmaması için peditus ve brianyl adında iki şurup verdi.bugün ikinci gün ilaçların bi etkisi olmadı. ilaç etki etmezse getir demişti doktorum. sizce etki etse şimdiye kadar azalması gerekirmiydi?birde doğal olarak öksürük için ne yapabilirim?

geçmiş olsun canım umarım tez zamanda şifa bulursunuz

öksürük öyle 2 günde azalmaz veya geçmez
bricanly şurup özellikle öksürtür ki balgamını çıkarabilsin bu böyle 1 hafta kadar sürer balgamı bitmedikce öksürükte bitmez içine sinmezse tekrar doktora göster istersen...

ben oğlumun ayaklarının altına çin viksi sürüyorum.hani şu minik kahverengi olan.
sonra da çorabını giydiriyorum.gece yatarken yapıyorum.çok iyi geliyor bize hemen kesiyor öksürüğü.

canım biz de aynı ilaçları kullandık birkaç defa.yalnız öyle hemen etkisini göremezsin.zaten öksürük kolay geçen birşey değil 1 hafta falan sürmüştü bizimki.1 haftadan fazla sürerse ya da öksürüğü gün geçtikçe artarsa mutlaka doktoruna götürün..acil şifalar bebişine..

tşkrler arkadaşlar bir hafta bekleyeyim ozaman geçmezse tekrar kontrole getiririm. bricanyl ve peditus uyku yaparmı? oğlum yarım saatten fazla uyumazdı. ilaçlardan sonra güzel uyuyor gündüzleri. herhalde ilaçlardan diye düşünüyorum. birde bi yerde okumuştum peditus 5 günden fazla kullanmamak gerektiğini. doğrumu bilginiz varmı bu konuda?

Back