• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öksürük için Alerjı tozu ne zaman etkı gösterir

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.601
737
123
33
Merhaba kızımın Alerjik astımı var 10 gündür öksürük krızlerımız var gece uykuya daldıktan sonra öksürük baslyor. öksürüğü gecmedi ne yaptıysam faydası olmadı doktorumuz hava ve alerjı tozu verdı ONCEAİR diye bir toz. Bu ne zaman faydası olur öksürüğü kesilmedi iki gündür veriyorum balgamlı öksürüğü var mahvolduk denemedıgım yapmadığım şey kalmadı kötüleşirse Antibiyotik ver dedı ama 3 gunden sonra demışti daha 2 gun oldu Alllah askına bana bı care bulun mahvolduk öksürmekten balgamlı oksuruyor.

Merhaba benim kızda 3 buçuk yaşında ve kreşe başlamıştı 1 aydir burun akıntısı öksürük bitmiyor nazal yıkama rahatlatıyordu ama kreş mikrop derken kulakları iltihaplandı:( 1 sise antibiyotik içiyoruz halen balgamı öksürük ve burun dolu malesef.. ayrıca çiğneme tableti ve alerji surubuda kullaniyoruz. Sizde durumlar nedir şuan nasıl oldu ?

Merhaba kızımın Alerjik astımı var 10 gündür öksürük krızlerımız var gece uykuya daldıktan sonra öksürük baslyor. öksürüğü gecmedi ne yaptıysam faydası olmadı doktorumuz hava ve alerjı tozu verdı ONCEAİR diye bir toz. Bu ne zaman faydası olur öksürüğü kesilmedi iki gündür veriyorum balgamlı öksürüğü var mahvolduk denemedıgım yapmadığım şey kalmadı kötüleşirse Antibiyotik ver dedı ama 3 gunden sonra demışti daha 2 gun oldu Alllah askına bana bı care bulun mahvolduk öksürmekten balgamlı oksuruyor.
Alerji tozları koruma amaçlı veriliyor ve maalesef tedavi etmiyor. Şikayeti azaltıyor bide uzun süreli kullanımda alerjiden dolayı sık hastalanmasını engelliyor vs vs. Ben çok kullandım öksürük yine olurdu ama çok yıpratmadan ciğere inmeden olurdu. Maalesef alerjik çocuklarda öksürüğü geçirmenin bi çaresi yok en fazla işte bu tür toz veya çiğneme tabletleriyle şikayet azaltılıyor.

Merhaba benim kızda 3 buçuk yaşında ve kreşe başlamıştı 1 aydir burun akıntısı öksürük bitmiyor nazal yıkama rahatlatıyordu ama kreş mikrop derken kulakları iltihaplandı:KK43: 1 sise antibiyotik içiyoruz halen balgamı öksürük ve burun dolu malesef.. ayrıca çiğneme tableti ve alerji surubuda kullaniyoruz. Sizde durumlar nedir şuan nasıl oldu ?
Kreşe yeni başladığında öksürükler çok oluyor birtanesi bitmeden diğer mikrobu alıyorlar çünkü o yüzden geçmesi biraz zor. Çiğneme tableti bütün kış kullanırsanız biraz etkisi oluyor en azıdnan antibiyotiklik olmadan öksürük oluyorlar. Yani şikayetleri azaltıyor düzenli kullanımda. Geçmiş olsun

Merhaba benim kızda 3 buçuk yaşında ve kreşe başlamıştı 1 aydir burun akıntısı öksürük bitmiyor nazal yıkama rahatlatıyordu ama kreş mikrop derken kulakları iltihaplandı:KK43: 1 sise antibiyotik içiyoruz halen balgamı öksürük ve burun dolu malesef.. ayrıca çiğneme tableti ve alerji surubuda kullaniyoruz. Sizde durumlar nedir şuan nasıl oldu ?
Bizde aynı durumdayız burun tıkanıklığı hapşırma balgam ve ara balgamlı öksürük. Şuan başında nöbet tutuyorum burnu tıkalı hırıltı var. Doktorumuz hava ılacları vermıştı alerjı tozu ve şurubunu kulladık antıbıyotık kullndık sımdı halen de gecmedı bızımde 1 ay bitti gecıyor bıle ıyılesmedı halen. Biz sinüslerin filmini çektirmiştik hafif var demıstı ama bu kadar uzun surer mı anlamadım. Ciğerlerinde bır sey yok ama bu olusan balgam gecmıyor sureklı olusuyor. Tekrar acaba kulak burun bogazamı gıtsem dıyrum

Kreşe yeni başladığında öksürükler çok oluyor birtanesi bitmeden diğer mikrobu alıyorlar çünkü o yüzden geçmesi biraz zor. Çiğneme tableti bütün kış kullanırsanız biraz etkisi oluyor en azıdnan antibiyotiklik olmadan öksürük oluyorlar. Yani şikayetleri azaltıyor düzenli kullanımda. Geçmiş olsun
Canım biz kreşe gıtmıyoruz aslında evdeyız çok fazla dısarı da cıkmıoruz. Ben alerjı tozu olarak kullanıyorum ama şikayetlerı gecmıyor 1 bitti halen balgam burun tıkanıklıgı var

Canım biz kreşe gıtmıyoruz aslında evdeyız çok fazla dısarı da cıkmıoruz. Ben alerjı tozu olarak kullanıyorum ama şikayetlerı gecmıyor 1 bitti halen balgam burun tıkanıklıgı var
Bende kbb ye tekrar götüreceğim kontrole. Balgamimiz var çıkartamadı bir türlü onun dışında nette yonca tabak var burnu karbonatlı tuzlu su ile yıkayın diyorlardı 1 bardağa 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kasigi tuz koyup içine hafif sikiyorum ama kesinlikle nazal yıkama yapmıyorum çünkü kulaklarına vurmuştu en son :( o bakterileri öldürüyormuus sanrımda iyi geldi burnu eskisi gibi almıyor hafif dolu arada. Birde keci boynuzu özü tahindut pekmezi vermeye başladım. Sizinde aklınızda olsun. Çiğneme tabletinde devam:(

Bende kbb ye tekrar götüreceğim kontrole. Balgamimiz var çıkartamadı bir türlü onun dışında nette yonca tabak var burnu karbonatlı tuzlu su ile yıkayın diyorlardı 1 bardağa 1 çay kaşığı karbonat 1 tatlı kasigi tuz koyup içine hafif sikiyorum ama kesinlikle nazal yıkama yapmıyorum çünkü kulaklarına vurmuştu en son :KK43: o bakterileri öldürüyormuus sanrımda iyi geldi burnu eskisi gibi almıyor hafif dolu arada. Birde keci boynuzu özü tahindut pekmezi vermeye başladım. Sizinde aklınızda olsun. Çiğneme tabletinde devam:KK43:
İlk defa boyle oldu sankı sürekli balgam üretiyor dün geceden beridir tekrar balgamlı öksürük basladı KBB ye sıra bulamadım ama goturucegım kontrole normal degıl 1 ayı bıttı çünkü. Ben burun yıkama yapıyordum hep ama temızlıyor ıyı oluyordu zararlımıymıs oylede. O dediğiniz tarıfi deneyecegım hemen çok tesekkur ederım. Vallahı mahvoldu cocuklarımız ya.

Araştırma hastanesinde alerji bölümüne götürün bence. Orda test yapılsun sizinki alrrjik gibi duruyor ozaman kreşe gitmiyorsa

Back