Oksuruk dogal yolla nasil gecer

Özellikle bebekler konusunda nolursunuz doktora danışmadan bir şey yapmayın, bu şekilde zehirlenen, boğulan, alerjisi olduğu bilinmeden hastanelik edilen bebeklerle ilgili çok haber okuyoruz. Yaştan yaşa değişir ama genel olarak bebekleri bizim gibi düşünmeyin lütfen onların bünyeleri çok daha hassas. Her doğal yöntem her yaşa uygun olmayabilir, dikkat etmekte fayda var

1 dis sarimsagi guzelce ezin. 1 yemek kasigi zeytinyagi ile karistirip bir kac dakika bekletin. Sadece yagindan bebegin ayaklarinin altina surun ve corap giydirin. Ayagina sarimsak tanesi gelmemeli. Sarimsak zeytinyagi ile karisinca nor mavi yesil renk aliyorsa sarimsaginiz çin sarimsagidir onu kullanmayin.

1 bas sogani kabuklariyla beraber dilimleyip bir tabaga koyun, bebegin yakininda bir yere birakin.

Kalorifer havayi kuruttugu icin bebegin bogazi da kurur. Kalorifer petegine islak havlu koyup kurudukca degistirin.

Ev sogur diye camlari acmamazlik etmeyin. Her sabah 5 dakika da olsa cam acip evi havalandirin.

2.5 aylık bebeğe hiç bir şey yapamazsınız zaten Allah korusun ciğerine iner bronşit olur vs vs acil doktora gitmeniz lazım . Neden doğal yolla geçirmeye çalışıyorsunuz ki onu anlamadım ben

Bebeğiniz henüz çok küçük yapılabilecek doğal bir yöntem bol su ve anne sütü doktora danışın muayene çok önemli geçmiş olsun.

2.5 aylık bebeğe hiç bir şey yapamazsınız zaten Allah korusun ciğerine iner bronşit olur vs vs acil doktora gitmeniz lazım . Neden doğal yolla geçirmeye çalışıyorsunuz ki onu anlamadım ben
Doktora götürdüm 2 kez ciğerlerinde birşey yok ama öksürüğünü geciremedim aksine öksürük şurubu kullanmanız da yasak belki doğal ve basit bi çözümü vardır diye konu açtım

Keşke herkez sizin gibi yardımcı olsa zararı olacağını düşünüyor musunuz bu karışımın evde söyledikleriniz hepsi var

Keşke herkez sizin gibi yardımcı olsa zararı olacağını düşünüyor musunuz bu karışımın evde söyledikleriniz hepsi var
Ben cocuklarimda dogumdan itibaren kullandim hepsini. Sadece sarimsakli karisimin sarimsagi yogun olursa ve bebegin cildine sarimsak dogrudan temas ederse tahrise sebep olabilir. O yuzden sadece yagli kisim suruluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…