Bebek Beslenmesi öksürük deyip geçmeyin 2 gündür hastanede yatıyoruz bebeği bronşiyolit geçirenleer

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
kızımı pazar acile götürdüm bir öksürük şurubu verip gönderdiler öksürüğü artarsa getir dediler 3 sonra arttı bronşiyolit olmuş neden oldu bilmiyorum sadece eve gelen misafirlerden çok hastaydı eltimin kızı ondan mı geçti yoksa kaloriferli evde mi üşüttük bilmiyorumilk baş kuru öksürüktü hafif hafif hapşırlmalar boğazında bişey var da çıkaramıyor gibi dikkatli olun anneler hastanede küçük bebek çok zor serumla emzirmek hele de damar yolu bulmaları o ağlarken ömründen ömür gidiyor 20 25 dk damar yolunu bulamıyorlar çok ince olduğundan her yerini deliyorlar hasta kimseye yaklaştırmayın

Geçmiş olsun canım geçenlerde benim kızımda öksürük vardı ben piprikli olduğum için hemen doktora götürdüm boğazları tahriş olmaya başlamış. doktorumuz şurup verdi. 2güne atlattık bide sobalı evde olanlara tavsiyem bebeklerin kapını açıldığı kısımdan kesinlikle uzak utsunlar ben bebeğim için misafir almıyorum odam küçük ve iki çekyat var onlardan birini açıyorum akşama kadar halası başında orda duruyor.

evi mutlaka ve mutlaka nemli tutacaksınız
kaloriferlerin üstüne su koyun. içine bi kaç damla nane yağı damlatın. kaloriferlere havlu ıslatıp koyun. ve mutlaka buhar makinası alın. gece gündüz çalıştırmakta fayda var. çok yararını göreceksiniz.
göğsünü, sırtını, ayaklarının altını saf zeytinyağı ile ovalayın.
çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…