Öksürüğüme bi çare

can42

papatya
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
58
0
96
Konya
Arkadaşlar bebeğim 5 aylık ve emziriyorum çok kötü hasta oldum kuru öksğrükle başım dertte ama öyle böyle değil bopazım yırtılacak neredeyse ne yapabilirim karabiber pekmez yapıyorum ama bi faydası yok bademcikler elma kadar nerdeyse ilaçda kullanamıyoruz malum yardım lütfen

Ccanım zencefilli macun kullanabilirsin aktarlarda satiliyor be cok iyi geliyor. Adaçayi da iyi gelir limonlu.

Denicem canım sağol inanki şuan kızım uyanıyo diye başka odaya geçtim orada yatıyorum uyanırsa eşim çağıracak

kendinde yapabilirsin canim, bir yemek kasigi bal bir tatli kasigi toz zencefil.ölcü bu tadi güzel degil ama bende ise yarar.günde 3 kere mümkünse tok karinla üzerine birsey yiyip icmede bogazinda kalsin tadi.ve bir yemek kasigi bala bir tatli kasigi cörekotuda karistirip günde 3 kere alabilirsin.cörekotu broslari acar.cok gecmis olsun. ayrica cörekotu dogal süt arttirici etkisiyle sütünü cogaltir ve kalitesini arttirir.hasta degilkende almaya devam etmeni tavsiye ederim emzirirkende adacayi ve nane cayi sakin icme bebegim anne sütünü keser.bu konuda ciddiyim bak.ben cocuklarimda sütü biraktigimda adacayi ve nane cayi ictim bol bol gögüslerimde gerginlik yapmadan kesilsin sütüm diye.sicak birsey icmek isterse illaki papatya cayi icebilirsin.dogal antibiyotik etkiside var ayrica sütünü etkilemez.

Son düzenleme:

Canım bende 2 aylık hamileyken öksürük oldum önemsemedim zatürreye çevirdi. Mutlaka doktora git. Emzikliyken kullanılabilen ilaçlar da var. Allah korusun ciğerlerine inerde ilerlerse bebeğini hiç emziremezsin. Sakın ha ihmal etme. Eğer doktor da önemsiz birşey derse, ılık ballı süt ve marketlerde yaş zencefil satılıyor onu kaynatıp içebilirsin çok iyi geliyor.

nerdeyse 2 aydır inanılmaz inatçı bir öksürük vardı bende..
dahiliye uzmanı,göğüs hastalıkları uzmanı.kbb uzmanı hepsine gittim verdikleri ilaçları içtim nafile ..

sonra her sabah akşam balın içine toz zencefil karıştırdım yedim bir tatlı kaşığı
gece yatmadan önce ayağıma viks sürüp çorap giydim
birde göğüs bölgesine boğazıma gece zeytinyağına karabiber ekleyip sürdüm sonra sardım yattım
günde bir kaşık pekmez içtim (andız pekmezi daha iyi)
birde dikkat et üşütme kendini hava sıcaklıkları sürekli değişiyor klimalı ortamlara girip çıkıyorsan dikkat et canım
çok şükür geçti öksürüğüm

allah şifa versin canım çok zor bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…