öksürüğe bıldırcın yumurtası

minetti

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
238
32
10 gündür geçmeyen öksürüğüm var ve 4.5 aylık hamileyim. geçen yaz kuru öksürüğüm olmuştu doğal yoldan ne yaptımsa geçmedi, doktora gittim astım fısfısları antibiyotik filan kullandım geçmişti. Ama malesef yeniden nüksetti ve hamileyim.
bugün bıldırcın yumurtasına başladım
sabah aç karnına bir bıldırcın yumurtası, bir kaşık balla karıştırılıyor, ılık sütle karıştırılıp içiliyor.
netten araştırdım bu uygulamaya 15 gün devam edip, sonra 3 ayda ara ara yapmak çok etkiliymiş.
inşallah faydasını görürüm. bu defa kuru öksürükde değil ama bir türlü geçmiyor
hamilelik nedeniyle ilaçta kullanamıyorum. nefes almakta zorlanıyorum.
inşallah bıldırcın yumurtası işe yarar. öksürüğü astımı olanlara 15 gün sonra kısmet olursa neticeyi yazarım...

kimse bişey yazmamış ama bilgi olması bakımından neticeyi yazmak istedim. tam 7 gün üst üste her sabah aç karnına içtim. 15 gün yapmadım yani. ama netice 7 gün bile iyi geldi. o şiddetli öksürük gitti. ara sıra soğuk şeyler yedikten sonra gıcık tutuyor okadar. ama ara ara bıldırcın yumurtasına devam edicem. Allah herkese acil şifalar versin

bıldırcın yumurtasını çiğden mi yiyorsunuz,sütlemi pişiriliyor,çiğden yenilince zarar olmaz mı?salmonele bakterisi oluyor çiğ olunca,hamileliğe çiğ olunca zarar vermiyor mu?

bıldırcın yumurtasını çiğden mi yiyorsunuz,sütlemi pişiriliyor,çiğden yenilince zarar olmaz mı?salmonele bakterisi oluyor çiğ olunca,hamileliğe çiğ olunca zarar vermiyor mu?

açıkcası hiç bakteri yönü aklıma gelmedi. birde öyle vahim durumdaydımki, ne ıhlamur ne salep ne elma kabuğu ne kmpostolar ne zencefil hiçbirşey geçirmedi öksürüğümü. aralıksız 10 gün sürdü, öksürmekten takatim kalmamıştı artık.
dr'ada gittim. hem dahiliye hemde göğüs hastalılarına. gögüs hast. uzmanı antibiyotk vricem ama iki günden fazla kullanma bebeğe zararlı dedi.
bende son çare bıldrcın yumurtası diye düşündüm.
iyi geldi çok şükür birşey olmadı ama, farkında olmadan hem kendim hemde bebeğimi riske atmışım.

X