How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Öksürmekten sıkıldım artık :(

limonatakek21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
220
244
103
Merabalar
1.5 aydır geçmeyen öksürüğüm var. 4 kere doktora gittim bana misin demedi. Antibiyotik surup kullandim azaldi gibi oldu ikisinide bitirdim bittikten sonra gene basladi. Oksure oksure artik ic organlarim agrir oldu. Var mi boyle bisey yasayan ? Benimkide gecmiyodu sunu kullandim hemen kesti diyen yokmu ?

Kalorifer ya da soba odayı kurutuyor, bu da boğazda gıcık yaratıyor olabilir. Nem makinesi kullanın. Bol bol su için.

L limonatakek21 merhaba.
Alerjik bir durum olabilir mi acaba?. Daha önce yoksa, oksurugunuz başladığı zamanlarza birşeyler değişti mi? Eve evcil hayvan almak, deterjan, şampuan, parfüm değiştirmek gibi?

Kbb ye mi gittiniz?
Göğüs hastalıkları uzmanına gitmediyseniz gidin.

Oğluma duy pekmezi çok iyi geldi, deneyebilirsiniz.

Uzman bi doktora, gerekirse gögüs cerrahisine gidin mümkünse film falan çektirin. Korkutmak istemem ama önemli şeylere ufak şeyler vesile olabiliyor.

Ben de aynı şeyleri yaşamıştı m insan hayattan soguyor. Bana bir arkadaşımın anneannesinun tavsiyesi derman olmuştu.
1 bardak kaynar su
İçine yarım limon sık
1 tatlı kaşığı bal
Cok az karabiber
Bol tarçın
İki üç gün içince şifa bulmuştum.. Acil şifalar diliyorum

Keçiboynuzu pekmezi veya özü oksuruge cok iyi geliyor

Gogus hastalıkları bölümüne de mutlaka görün

Gecmiş olsun

Merabalar
1.5 aydır geçmeyen öksürüğüm var. 4 kere doktora gittim bana misin demedi. Antibiyotik surup kullandim azaldi gibi oldu ikisinide bitirdim bittikten sonra gene basladi. Oksure oksure artik ic organlarim agrir oldu. Var mi boyle bisey yasayan ? Benimkide gecmiyodu sunu kullandim hemen kesti diyen yokmu ?

CANım üniversite için Ankara’ya gittim 4 yıl boyunca kış boyu öksürdüm. Artık hocalar sen çık diyordu. O derece sürekli ö h ö. Ö h ö ö hö .. neler yedim içtim geçmedi. sonra mArmara bölgesine geçtim öksürükten eser kalmadı

Aynını yaşadım (1,5 aydır öksürüyorum) dün bütün tetkiklerim yapıldı. Astım teşhisi kondu. Daha önce bronşit bile geçmemiştim, bu yaşıma kadar öksürük bilmezdim.

Umarım sizin ciddi bir şeyiniz yoktur? Röntgen çekildi mi? Göğüs hast. uzmanina görünün.

Merabalar
Öksürüğün nedeni reflü olabilir geçmiş olsun

Günlük diye bir ey var aktarlarda. Oğlumun bronşiti var dün çok tıkalıydı. Dün yaptım bugün epey kesildi öksürüğü. Nette nasıl yapıldığına bakabilirsiniz

ben normalde hiç öksürmezdim, birden öksürük başladı şurup , zencefil vs geçmedi. Özellikle gece 2 de başlardı geçti gibi oldu bi süre sonra tekrar başladı. Dahiliye gittim ama şurup veriyorlardı bişi yok diyorlardı. Neyse yazın sıcakta iyice arttı,göğüs hastalıklarına gittim sonuç astım. Uzun süren özellikle gece artan öksürük varsa sizde de olabilir.Kanda alerjiyle çıkıyor zaten ortaya. Göğüs hastalıklarına gitmelisiniz

Merabalar
Oncelikle gecmis olsun.
Pekmezin icerisine biraz karabiber karistirip, isitip sabahlari ac karnina bir yemek kasigi icince bir sure icinde gecmisti benimkisi.
Bir kere grip olsam yeter, o oksuruk benimle 3-4 ay kalir, boyle konusurken toz yutmusum gibi olur.
Hastalanmasam da bu karisimi icerim kisin. Hatta hakiki zeytinyagi da koyabilirsiniz.
Cok urunden yapmayin ayni urunu her gun isitmak saglikli degil, 2-3 gunluk yapip esime de iciriyorum.

Aynı durumları ben de çok yaşadım..Çeşitli antibiyotikler içtim..neler neler denedim bitkisel ve tıbbi..Son çare azitro isimli antibiyotik geçirdi..Şimdi azcik öksurmeye başlayayım hemen azitro içiyorum.Yoksa aylarca oksururum.Ağzıma okaliptuslu olips alırım uyumadan..o da iyi geliyor..Ama azitroyu mutlaka deneyin ..

Ben de üc yil once ayni sikintilari yasadim,doktor doktor gezdim.kimi alerjik dedi,kimi viral enfeksiyon dedi.fakat en son bir kbb merkezine gittik.Kamerayla boğazıma baktlar ve bogaz reflusu cikti.midemdeki asit boğazıma cikip tahris ediyormus ve sonucta 2 ay kadar oksurdum,hic aklima gelmezdi.bir mide ilaci verdi ve basit onlemlerle atlattim cok şükür...dilerseniz bir kbb merkezine görünün derim..

Ay.mide bulamdirmis olmayayim ama.eger balgamliysa yani sebep tikaniklik gibiyse tere sabah yiyin ogleden sonra ua da aksama dogru acilmaya basliyorsunuz ve cikiyor balgam ayrica kecboynuzu ozutude ayni seyi yapiyor ac karnima icin

Kuru oksurukse onlarda ise yararmi bilmiyorum

Back