ÖKSÜRDÜKTEN SONRA BAYILMA HALİİ !!!!! BİLİNCİN ANLIK DURMASI

Pasiphea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
124
161
30
Arkadaşlar merhaba çok çok üzgünüm. Eşim yaklaşık 1 ay önce öksürmeye başladı en başta önemsemedi sonrasında bir akşam öksürürken ayağa kalktı nefessiz kalıp düştü anlık olarak yerde kaldı ve sonrasında kalktı hemen acile götürdüm kendim sağlık çalışanıyım ekg kan MR ve TOMO çekildi tüm tahliller temiz çıktı o arada ağır bir bronşit geçirdi ve bronşite yönelik tedavi uygulandı. Bir süre hava acil decort tedavisi gördü. Sabaha karşı öksürük sonrası tekrar bir kendinden geçme anlık bilinç kaybı oldu ve yere düştü bu sefer burnu kanayıp dudağı patladı hemen nöroloji kardiyoloji ve göğüs gördü EEG 2 Temmuza randevu verdi. EEG dışında tüm tahliller temiz tekrar beyin MR çekildi. Ancak şimdi öksürüğe çözüm bulamadık Göğüs hastalıkları prednol burun spreyi astım spreyi vs başladı. Öksürük bir azalıyor bir artıyor özellikle geceleri çok fazla artıyor doğal yöntemleri de denedim doktor kontrollerimiz devam ediyor. Çok çaresizim gece düşüp bayılıp bir şey olacak diye uyuyamıyorum öksürdüğü anda tetikteyim. Buda arada 27 haftalık hamileyim kendimi ve bebeği bile unuttum

Teyzemin başından gectigi için bir ihtimal olarak söylüyorum tüberküloz olabilir mi?

Ciğer filminde belli olmaz mıydı ciğer için de röntgen çekildi. Bilemiyorum çok çaresiz ve uyuyamıyorum devamlı eşimin başında nöbette gibiyim

Çok teşekkürler konu öne çıksın diye desteklerinizi bekliyorum
#öksürük #bayılma #senkop #öksürüksonrasıbayılma #astım #alerjik astım

Ciğer filminde belli olmaz mıydı ciğer için de röntgen çekildi. Bilemiyorum çok çaresiz ve uyuyamıyorum devamlı eşimin başında nöbette gibiyim
Tam teşhis nasıl konmustu emin degilim sanırım ciğer filminin dışında bazı tetkikler daha yapılmıştı. Aklınıza gelen bir şüphe olarak doktorla paylaşın isterseniz. Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun sağlık çalışaniysaniz kurumunuzdaki bir dr ile detayli görüşebilirsiniz buradan bişey beklemeniz mantıklı değil

Burdan bir şey beklemiyorum Childdevelopment Childdevelopment Hatta ben de bir çocuk gelişim uzmanıyım. nöroloji kardiyoloji göğüs hastalıkları ve dahiliye ile görüştüm zaten. Gerekli tetkikler yapıldı süreç inceleniyor şuan bayram tatili farkındaysanız. Fikir almak için yazdım internette araştırdığımda öksürük senkopu akademik bilgi olarak var ama böyle bir durum yaşayan kimse bulamadım. Yoksa kocamı ameliyat edin tanı koyun demiyorum burada fikriniz yoksa cevap vermeyin akla ihtiyacım yok

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin çok yakın sürede kardeşim alerjik astım oldu birden bire saturasyonu 84 oldu öksürürken çok korktuk hastaneye gittk dahiliye tahliller röntgen temiz fakat doktor ciğerleri dinledi sıkışıklık var dedi gögüs uzmanına gittik kendiside dinledi havalar fis fis ilaçlarla 2günde normale yakın oldu ama gece öksürük çogalıyordu siz daha iyi bilirsiniz sağlıkçısınız evinizde oksimetre yoksa alın birde şekerde düşüyor olabilir nefes alamama nabız yükselyor oksijen düşüyor böyle bişey olabilirmi acaba

X