Oksijen suyu kullanacağınıza saç açıcı oksidan krem kullanın daha iyi ve daha az zarar verir. Yıpratmasından ziyade verdiği renk yanık saç izlenimi bırakıyor.. 10 yıl önce falan merak edip denemiştim çok çirkin bir renk çıkmıştı ortaya. Bakır desen bakır değil kızıl desen hiç değil... Tavsiye etmem yani.
Doğru ama boyatmak istemiyorum, yaşım küçük daha boyatmak için :)Saçını boyat daha iyi,onu süreceğine.
Ama açık kumral olsa çok güzel oluurYaşın küçükse bekle o zaman canım.Yazık değil mi saçlarına?Onları küstüreceksin. :/
Denedim ama açmadı maalesefKaliteli geçici boyalar var saçlarının ucuna doğru sürebileceğin.Ya da papatya suyu yap.Hem saçların da beslenir. Olmaz mı ?
nereden bulabilirim o kremi?
Onu bilmiyorum ama ben sarıya dönük kumral istiyorum :/ Ve komple :) Kaçlık almam lazım ve hangi marka ? Tam söyler misiniz ?%6 ve %9 u her yerde bulabilirsin. Marketlerde bile... Ama %12 lik olanları kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Sen nasıl bir ton istiyorsun peki?
Sarı ton mu? bakır tonu mu? kızıl ton mu?
Yapmak istediğin işlem ne bide.. komple saçını mı açmak ya da aralara ton katmak mı?
Onu bilmiyorum ama ben sarıya dönük kumral istiyorum :/ Ve komple :) Kaçlık almam lazım ve hangi marka ? Tam söyler misiniz ?
%6 ve %9 u her yerde bulabilirsin. Marketlerde bile... Ama %12 lik olanları kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Sen nasıl bir ton istiyorsun peki?
Sarı ton mu? bakır tonu mu? kızıl ton mu?
Yapmak istediğin işlem ne bide.. komple saçını mı açmak ya da aralara ton katmak mı?
Doğal ve kahverengi.Açık kumral yani... Sadece açıcı ile kumral tonlarından ziyade sarı tonlar olur.. İlk açıcı yapıp üzerine açık kumral boya yapmanız gerekecek yani.
Şuan ki saçlarınız doğal denginiz mi? Ne renk bide?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?