• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Oksijenli suyu nasıl kullanacagım?

mermaid5

Atatürk'ün kızı ☪
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2012
622
2
26
Diğer
yapan veya bilen arkadaşlar oksijenli suyla saç açma işlemini bir anlatabilir misinz? sürüp güneşe cıkmak sart mı?

sacımn bazı yerlerinde turnclar var günesde belli olyor oksjnle de bu rnk elde edcgmi blyorm cok az bazı yerlre yapmayı dsünüyorum

Ben saç kurutma makinesiyle kurutsak olur diye duydum.Ama saça çok zarar veriyormuş.Saçının bir kısmına dene.Olmadı bende yaparım :D

ben daha once bir kısmında denedim ama güneste 10dk flan kaldı cok az acıldı yine de güzel oldu. zaten yine aralarına yapmak istiyorum gzel duruyor:) evet yıprattığı bir gercek ama ben zaten normale de hep kullanıyorum kırılmalara yıpranmalara karsı ürünler.cok etkilenmedim yni.

Oksijen suyu kullanacağınıza saç açıcı oksidan krem kullanın daha iyi ve daha az zarar verir. Yıpratmasından ziyade verdiği renk yanık saç izlenimi bırakıyor.. 10 yıl önce falan merak edip denemiştim çok çirkin bir renk çıkmıştı ortaya. Bakır desen bakır değil kızıl desen hiç değil... Tavsiye etmem yani.

Oksijen suyu kullanacağınıza saç açıcı oksidan krem kullanın daha iyi ve daha az zarar verir. Yıpratmasından ziyade verdiği renk yanık saç izlenimi bırakıyor.. 10 yıl önce falan merak edip denemiştim çok çirkin bir renk çıkmıştı ortaya. Bakır desen bakır değil kızıl desen hiç değil... Tavsiye etmem yani.

nereden bulabilirim o kremi?

Yaşın küçükse bekle o zaman canım. ;) Yazık değil mi saçlarına?Onları küstüreceksin. :/

Kaliteli geçici boyalar var saçlarının ucuna doğru sürebileceğin.Ya da papatya suyu yap.Hem saçların da beslenir. Olmaz mı ?

nereden bulabilirim o kremi?

%6 ve %9 u her yerde bulabilirsin. Marketlerde bile... Ama %12 lik olanları kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Sen nasıl bir ton istiyorsun peki?
Sarı ton mu? bakır tonu mu? kızıl ton mu?
Yapmak istediğin işlem ne bide.. komple saçını mı açmak ya da aralara ton katmak mı?

%6 ve %9 u her yerde bulabilirsin. Marketlerde bile... Ama %12 lik olanları kuaför malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin. Sen nasıl bir ton istiyorsun peki?
Yapmak istediğin işlem ne bide.. komple saçını mı açmak ya da aralara ton katmak mı?
Onu bilmiyorum ama ben sarıya dönük kumral istiyorum :/ Ve komple :) Kaçlık almam lazım ve hangi marka ? Tam söyler misiniz ? :3:

Onu bilmiyorum ama ben sarıya dönük kumral istiyorum :/ Ve komple :) Kaçlık almam lazım ve hangi marka ? Tam söyler misiniz ? :3:

Açık kumral yani... Sadece açıcı ile kumral tonlarından ziyade sarı tonlar olur.. İlk açıcı yapıp üzerine açık kumral boya yapmanız gerekecek yani.
Şuan ki saçlarınız doğal denginiz mi? Ne renk bide?

ben araları bakır tonlarına döndürmek istiyorum.

Back