• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oksijenli Su Ve Saclarim

SekerliAyran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
106
6
28
İstanbul
Merhaba benim sacim kumral boyasiz ve ben sacimi acmak istiyorum oksijenli suyla sagliksiz olurmu sacima zarar verirmi? Bir bilginiz varsa yazabilirmisiniz?

bence biraz saçınızın yapısına bağlı benim kalın telli saçlarım ben uyguladım hiç bi sorun yaşamadım,arkadaşımın saçları çok inceydi aşırı yıprandı sertleşti

papatya suyu kullansana canım daha doğal bişey sonuçta. Oksijenli su uçlarını biraz yıpratıyor bildiğim kadarıyla..
Bi topikte görmüştüm de papatya suyunu sprey şişesine koyup banyodan snra sıkıp saç kurutma makınsyle kurutuomuş bildgn röfle gbıydı kızın saçı :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

papatya suyu kullansana canım daha doğal bişey sonuçta. Oksijenli su uçlarını biraz yıpratıyor bildiğim kadarıyla..
Bi topikte görmüştüm de papatya suyunu sprey şişesine koyup banyodan snra sıkıp saç kurutma makınsyle kurutuomuş bildgn röfle gbıydı kızın saçı :)

Peki papatya suyunu nerde bulabilirimki?

papatya suyu için zaman gerekir hemen istedğin sonç olmaz,oksijenli su anında,ama tabiki paptya daha sağlıklı saçın için

Oksijenli su yapmistim cok uzun zaman once fena yipranmisti saclarim cok incelmisti.papatya suyu deneyebilirsin hafif aciyor ama fazla birsey beklememek lazim bu tur yontemlerden.ama papatya saca iyi de geliyor.bir aktardan papatya alip kaynatip suyunuda bir fisfisli siseye doldurdunmu tamamdir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Extra blond saç açıcı kullan tavsiye ederim kızım kullandı memnun kaldı ,hatta konu açtım memnun kalan çok, sadece kullanma esnasında abartmıyacaksın

Aktarlardan bulablırsın cnm eczanelerdede var.

Canım ben saçlarımı extrait dora ile açtım hatta sabah konu açmıştım bu la ilgili benimkisi karamel gibi oldu doğal rengine göre açılması değişiyor biraz risk gözüm alışıyor yeni rengine ama yine de çok içime sinmedi sen hangi renk istiyorsun ona göre karar ver

Canım ben saçlarımı extrait dora ile açtım hatta sabah konu açmıştım bu la ilgili benimkisi karamel gibi oldu doğal rengine göre açılması değişiyor biraz risk gözüm alışıyor yeni rengine ama yine de çok içime sinmedi sen hangi renk istiyorsun ona göre karar ver

taylor swift varya onun sac renginden istiyorum ama acarak olurmu bilmiyorumki kafam cok karisik :(

Saçlarının yapısına bağlı,benim saçlarım da ince telli bende orealle açmışım adının o olduğunu bilmiyordum ve sadece 2-3 dakikada açıldı rengi..
Aklım sıra diplerime de sürmüştüm keşke sadece uçlarına sürseymişim.. Saçlarımda yıpranma olmadı ama tülermeye başladı.
Tabii yaptıkdan 6 ay kadar sonra pişmanlığım ve diplerim çıktığı için kendi rengime dönmek istedim boyamayı hiç istemiyordum ama kuaförüme güvendim kendi rengime çokk yakın bir renk yaptı. Benim saçlarımda orta kumraldı açtıktan sonra altın sarısı gibi oldu fotoğraflarda bazen turuncu gibi gözüküyordu :9: :9:
Ama dedim ya pişman oldum hevesti geçti yani...

ben tüy sarartıcı kremle azar azar gölgeler attım saçıma beş dakika bekleyip yıkadım sarı ışıltılar verdi uzun zaman bekleyip doğal rengime dönmüştüm o sebebten bozmaya niyetim yok bukadarı yeter diyorum

Back
X