- Konu Sahibi SekerliAyran
Merhaba benim sacim kumral boyasiz ve ben sacimi acmak istiyorum oksijenli suyla sagliksiz olurmu sacima zarar verirmi? Bir bilginiz varsa yazabilirmisiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
papatya suyu kullansana canım daha doğal bişey sonuçta. Oksijenli su uçlarını biraz yıpratıyor bildiğim kadarıyla..
Bi topikte görmüştüm de papatya suyunu sprey şişesine koyup banyodan snra sıkıp saç kurutma makınsyle kurutuomuş bildgn röfle gbıydı kızın saçı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence biraz saçınızın yapısına bağlı benim kalın telli saçlarım ben uyguladım hiç bi sorun yaşamadım,arkadaşımın saçları çok inceydi aşırı yıprandı sertleşti
Canım ben saçlarımı extrait dora ile açtım hatta sabah konu açmıştım bu la ilgili benimkisi karamel gibi oldu doğal rengine göre açılması değişiyor biraz risk gözüm alışıyor yeni rengine ama yine de çok içime sinmedi sen hangi renk istiyorsun ona göre karar ver
taylor swift varya onun sac renginden istiyorum ama acarak olurmu bilmiyorumki kafam cok karisik![]()
Eki Görüntüle 1079646
Canım bu ise olabilir gibi geldi tam ton olmasa da buna yakın olabilir bence şu an saç rengin ne