Saç Rengi ve Saç Boyama oksijenli su ile saç rengi açmaa

ben de küçükken oksiyenli suyla saçımı bayağı açmıştım ama bildiğim kadarıyla güneş altında beklemek gerekiyor açılması için.bu kış gününde açılır mı hiç fikrim yok

sacımbaya uzadı 5 6 parmak kendı sacım acık kumral asagılar kahve cnma.s.
Anladım cnmCADIARZUSen saçının rengini açmak istiyorsun anladıgım kadarıyla. Ama evde yapılan boyalarla zaten sarıyı elde edemezsin. Turuncu olur saçın. Yada röfle seti alıcaksın o acıcıyla anca saçının rengi sarı olur. Arkadaşıma denedik ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3 ama saç baya yıpranıyor, tavsiye etmem yani:umursamaz:. Mesela benim saçım koyu kumral. Geçen gün boya aldım bı kac ton acıldı, gayet memnunum. Yıkadıkcada daha da acılıyor bayanssulusmile

mrb arkadaslar bendeşu saçlaran çok dertlıyım saçımı daha once açtırıpta boyatmama ragmen kımı yerler koyu hala renk farkı var ozellıkle on saçlarım koyu kahve gıbı enselerden tepeme dogru arkaları açık kahvedende açık kumral gıbı sızde onlerıme yanı koyu olan yerlerıme sursem açılırmı bıde hemen açıyomu canlarım napmam lazım

cnm sen en güzeli ne yap koyu bi renge boyat zamanla düzelir su an sanmıyom oksıjen yaramaz işeea.s.

Renk açılıyor ama saçı mahvediyor.Hem güzel bir renk değil açıcı uygulayıp az tutunca turuncumsu sarı olurya aynen öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…