Saç Rengi ve Saç Boyama oksijenli su ile saç rengi açmaa

Evet açılıyo ama saçın rengine göre renkler çıkıyo.. Mesela saçınız açık kumralsa sarı-turuncu gibi bi renk çıkıyo.. Ben pek beğenmiyorum, çünkü saçı çok yıpratıyor.. Seneler önce arkadaşlarım yapıyodu..

tşk ederım yorum için bende bı değişiklık yapmak istıyorum cok skıldım ama sclarım tam boyayı atmadı ondan korkuyom boyadann

saç rengin siyah değilse açıyor diye biliyorum oksijen suyu.. ama bnce direk gidip kuaföre istediin renge boyat canm.. çıkan sonuç beklentilerini karşılamayablir

ben yıllar önce oksijenli su sürüp sonrada güneşe cıkardım rengi açılsın diye kaydirigubbakcemile3
ama kesinlikle hiç tavsiye etmem :umursamaz:. Saçını rengi tamam açıyor ama cok kurutuyor, yıpratıyor, inceltiyor saçı akannehir

geçen yıl kızım uyguladı parlaklığı gitti vede saçları döküldü
açılma oldu renkte

ben açmıştım bi kere dogal saçımı açmıştım çok da güzel olmuştu,bi kere de boya çok koyu olmuştu onun rengi biraz açılsın diye sürdüm onu da gayet iyi açtı öle saçma bi renk fln da çıkmadı yani.Tamam yıpranıyo biraz da sonuçta boyatınca da yıpranıo dimi

saçlarım kahverengi, oksijenli suyu 1 kere denemiş ve çok pişman olmuştum. acayip bir renk çıkıyor ortaya. hemen kuaföre gidip boyatmıştım. hiç tavsiye etmem (

BOYALI ASAGILARI SU ANDA DEGSIIK TURUMCUMSU Bİ RENK CIKARMI ACBA:roflol:

küçükken ben de denerdimmm tüylerime saçlarıma :))) ben memnun kalmştım.. doğal saçıma uygulamştım.. kahküllerim uzundu ön kahküllerimden 1 sağa 1 sola balyaj-röfle uygular gibi küçük 1 tutam denemiştim.. güzeldi yaa :))) güneşte yatıp beklerdim bi de.. ama bilginiz yoksa denemeyin arkdşlar.. mesela okisijenli suyu komple kafanıza boşaltırsanız ççooookkkkk zararlı hem saçınıza hem kafanıza, saç diplerinize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…