Saç Rengi ve Saç Boyama oksijenli su ile kızılı açmak???

hAHU

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2008
5
2
286
Konya
kızlar mayıs ayında kolestonun kızıl serisi ile saçımı boyadım boyadıktan sonra da dove un kızıl saçlar için olan bakım maskesini kullanmaya başladım.aradan neredeyse 4 ay geçmesine rağmen boyam hala akmadı :çok üzgünüm: şimdi saçımın rengini kumral yapmak istiyorum ama turuncu olur diye korkuyorum. bu sebeple, önce oksijenli su ile açsam sonra boyasam sizce istediğim rengi elde edebilir miyim ve saçım bu yüzden çok yıpranır mı?:uhm: :sm_confused::gitme:

oksijenli su saçını tahmin edemycğn kadar yıpratr bide byucksn boyalı saçın +üstne bida boycksn bnce bu açtrma kısmnı kuaförde yaptr yada bkle bnm arkdşmn saçları azaltmştılmaz:

oksijenli su ile açmanızı bende önermiyorum, açma ve boyama işlemlerini kuaföre yaptırın yerimseniben

öyle mi dersiniz eyvahedigeldismile zaten mevsimden dolayı çok dökülüyo saçlarım :sinifsinif: o zaman kuaför yolları göründü bana:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…