sorununu okuyum bı sayfa gecmısınde. yardımcı oucamTeşekkür ederim ama boya düşünmüyorum. Başka yardım edebilecek var mı?
1) saç köklerine sürebilir miyiz? Yani saç köklerini yakmaz değil mi?
2) kaşlara da sürebilir miyim? Tabii eğer köklere sürülmüyorsa kaşlara da süremem, değil mi?
3) doğal gibi durur mu? Aslında saçlarım çok açık zaten ama yine de ya doğal durmazsa diye endişelerim var. Boyalı gibi durmasını istemiyorum.
4) saçlarımı kurutmasını önlemek için önceden ya da sonradan sürebileceğim şeyler var mı? Vazelin, krem gibi şeyler sürülebileceğini duymuştum. Ama tam olarak söyleyebilir misiniz?
5) oksijen dışında başka neler kullanabilirim saçlarımı açmak için? Güneşte duracak hem vaktim yok hem de tenim aşırı beyaz ve hassas olduğundan güneşte pek duramıyorum. O yüzden güneşsiz açacak bir şey lazım.
şimdiden teşekkürler...
oncelıkle sacların ne rnk. Tarıf edermısın.
Kaşlara suremessın dıe bılıorm..
Dogal gbı durmasını sacının rengnı solersen yardımcı olucam.
Saclarını kurutmasın dıe mumkunnse her banyondan evvel çörek otu yagı yılang yagı keten tohumu yagı bunlardan bırını kullanabılırsın yada hepsını..
Banyoda sac kremı kullanma.. Onun yerıne elma sırkesı kullan. Bıraz bekle sonra durula ılık suyla
oksıjen kullanmaaa.. Extra blond sac acıcı sprey kullan. 18 lıraya aldık bız .eczaneye getırttım bılmıolardı depodan buldular sagolsunlar
kaşlarını kuafördeboyatsanmı sanki? sacında yakaladıgın tona göre. extra blond kuzenımın sacları küllü kumral guneste sarı parlıor. onun sacına uyguladık 21 gun. turunculuk oldu ve sarılık.memnn kalmadık. BIZ BU TON BEKLEMIODUK. 3 GUNDE BI UYGULAYIN YAZIODU UZERINE. IKI GUNDE BI UYGULADIK SACA BANYODAN SONRA SIKIP FÖN ISI UYGULAYARAK SONUC ELDE EDIOSUN.SACLARIM KAHVE DIOSUN KIZIL TONUNU KORUR EXTRA BLOND SAC ACICI SPREY. BIRDEN ACMIO ÖLE ZATEN ISTEDIGIN TONNU YAKALADIGINDA BIRAKIRSIN. AKTARLARDA SÖYLEDIGIM YAGLAR MEVCUT. 49 TL DEN BASLAYAN FIYATLRLA:))) SAC KREMI YERINE ELMA SIRKESI KULLANMAN ONERISI SAC ACICISI UYGULADIGIN SACLARININ GUCLU KALMASI ICIN. VE ELMA SIRKESI HEM SAC KREMIYLE AYNI ISLEVI GORUYO HEM SACLARINI KORUYO GUCLU KALIO .KOKUSUDA HEMENCIK GECIO. VAZELIN SURERSEN SACLARINDAN TAMAMEN ARITABILCENI DUUSUNMUORUM.çok teşekkürler öncelikle... :)
kaşlara ne kullanabilirim peki o zaman? tüy sarartıcı krem iyi oluyormuş diye duydum.
saçımın rengini nasıl anlatayım bilemiyorum biraz anlatmaya çalışayım; böyle normal bakınca açık kahve gibi duruyor ama güneşte ışıkta falan kızılımsı bir görüntüsü var. aslında bayağı açık saçım benim istediğim ise sadece biraz açmak dolayısıyla sadece ışıkta güneşte değil hep öyle kızılımsı bir havası ve açık bir havası olsun istiyorum aslında tek istediğim sadece biraz tonunu açmak yani başka renk isteseydim boyardım zaten anlatabildim mi?
o bahsettiğiniz yağları nereden bulabilirim? bir de normal saç kremi neden kullanmayayım ki? elidorun kremini ve şampuanını kullanıyorum, sonuçta o da çok yumuşatıyor... bir de biri vazelin sürdüğünü söylemişti o nasıl olur acaba?
öyle saç açıcı spreyler olduğunu duydum sizin öneriniz 'extra blond' herhalde? bu sadece saçı mı açıyor yoksa sarımsı bir ton mu katıyor? ben sarımsı olsun istemiyorum sadece açsın istiyorum.
kaşlarını kuafördeboyatsanmı sanki? sacında yakaladıgın tona göre. extra blond kuzenımın sacları küllü kumral guneste sarı parlıor. onun sacına uyguladık 21 gun. turunculuk oldu ve sarılık.memnn kalmadık. BIZ BU TON BEKLEMIODUK. 3 GUNDE BI UYGULAYIN YAZIODU UZERINE. IKI GUNDE BI UYGULADIK SACA BANYODAN SONRA SIKIP FÖN ISI UYGULAYARAK SONUC ELDE EDIOSUN.SACLARIM KAHVE DIOSUN KIZIL TONUNU KORUR EXTRA BLOND SAC ACICI SPREY. BIRDEN ACMIO ÖLE ZATEN ISTEDIGIN TONNU YAKALADIGINDA BIRAKIRSIN. AKTARLARDA SÖYLEDIGIM YAGLAR MEVCUT. 49 TL DEN BASLAYAN FIYATLRLA:))) SAC KREMI YERINE ELMA SIRKESI KULLANMAN ONERISI SAC ACICISI UYGULADIGIN SACLARININ GUCLU KALMASI ICIN. VE ELMA SIRKESI HEM SAC KREMIYLE AYNI ISLEVI GORUYO HEM SACLARINI KORUYO GUCLU KALIO .KOKUSUDA HEMENCIK GECIO. VAZELIN SURERSEN SACLARINDAN TAMAMEN ARITABILCENI DUUSUNMUORUM.
teşekkür ederim canım :) tek bir önemli sorum var onu çok merak ediyorum.
oksijenli su köklere sürülürse bir şey olur mu? yakma falan olmaz değil mi?
bir de youtubeda oksijenli suyun içine 'baking soda' konulduğunu gördüm
baking soda'yı da çevirdim 'karbonat, kabartma tozu' olarak geçiyor. onu koysak daha mı iyi oluyor?
kabartma tozu sacı lastikleştirir.....oksıjenlı su sac koklerınde zarar verıomu blmıom(( ama kabartma tozunu katmamandan yanayım saçlarım lastik gibi olr ve yanıksı kokar
oksijenli su saç köklerine zarar vermez. zaten boyaların içindeki oksidan, oksijenli su oluyor, oksijenli suyun içine saç kremi gibi maddeler ekliyorlar saçı yumuşatması için. renk olarak bakır yani turunculu bir renk elde edeceksiniz. mümkün olduğunca saçınızda fazla tutmamaya çalışın ve devamlı gözlemleyin rengin açılmasını... ve işlemin sonrasında saçın kurumaması için (muhtemelen saçta sertleşme olacak) saç kremi uygulayın yıkayınca.
1) Saç köklerine sürebilir miyiz? Yani saç köklerini yakmaz değil mi?
2) Kaşlara da sürebilir miyim? Tabii eğer köklere sürülmüyorsa kaşlara da süremem, değil mi?
3) Doğal gibi durur mu? Aslında saçlarım çok açık zaten ama yine de ya doğal durmazsa diye endişelerim var. Boyalı gibi durmasını istemiyorum.
4) Saçlarımı kurutmasını önlemek için önceden ya da sonradan sürebileceğim şeyler var mı? Vazelin, krem gibi şeyler sürülebileceğini duymuştum. Ama tam olarak söyleyebilir misiniz?
5) Oksijen dışında başka neler kullanabilirim saçlarımı açmak için? Güneşte duracak hem vaktim yok hem de tenim aşırı beyaz ve hassas olduğundan güneşte pek duramıyorum. O yüzden güneşsiz açacak bir şey lazım.
Şimdiden teşekkürler...
ben kullandm.... 1 ayda küllü kumral(asla boya yoktu sacımda hıc bızamann) saçlarım küllü sarı olduu.Peki boya dışında kullanabileceğim saçımı açmak için ne önerirsiniz?
Papatya yağını da çok duydum. O nasıl kullanılıyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?