• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Oksidasyon kremi hakkında..

pelin35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
147
1
118
Adana
Kızlar başlık açtım ama daha önce soruldumu bilemiyorum Ben geçen ay bir kutu loreal 12 açık sarı ve bir kutu tarçın bakır boya aldım.Sarı boyanın oksidasyon kreminin içine iki tüpten yarım yarım sıktım ve boyadım.tarçın bakırın oksidasyon kremi elimde kaldı.bu ay tekrar boya yapıcam yarım tüpleri kullanıcam ama tarçın bakırın oksidasyon kremiyle geçen ayki aynı sonucu alabilirmiyim yoksa daha koyu bir renk çıkarmı yani fark edermi.Kusura bakmayın bilgim olmadığından soruyorum.eğer sorun olur derseniz ne alıp karıştırayım içine.yardımlarınızı bekliyorum :)

cnm tarçın bakırın oksidasyonu tahminen üstünde %6 yazıyordur ve sen sarının %9 luk oksidanıyla boyamışın yani açık bir renk olmuştur şimdi sen %6 lık oksidanla karıştırırsan öncekine göre bir ton koyu olabilir ama yıkandıkça zaten açılan bir renk tarçın bakır ama yinede aynısı olsun istiyorsan yine sarının % 9 lukla boyarsın umarım yardımcı olmuşumdur :13:

cnm tarçın bakırın oksidasyonu tahminen üstünde %6 yazıyordur ve sen sarının %9 luk oksidanıyla boyamışın yani açık bir renk olmuştur şimdi sen %6 lık oksidanla karıştırırsan öncekine göre bir ton koyu olabilir ama yıkandıkça zaten açılan bir renk tarçın bakır ama yinede aynısı olsun istiyorsan yine sarının % 9 lukla boyarsın umarım yardımcı olmuşumdur :13:

canım çok teşekkürler cevabın için

Peki sarı karıştırmasam direkt %9luk oksidasyon alıp tarçın bakırı onunla karıştırıp boyasam nasıl olur,böyle deneyen varmı? ben nevacolorun tarçın bakırını kullanıyorum bu arada onun oksidasyon kremi üzerinde %6 yazmıyor.

Peki sarı karıştırmasam direkt %9luk oksidasyon alıp tarçın bakırı onunla karıştırıp boyasam nasıl olur,böyle deneyen varmı? ben nevacolorun tarçın bakırını kullanıyorum bu arada onun oksidasyon kremi üzerinde %6 yazmıyor.

şu an elde ettiğin renkten açık mı istiyosun koyu mu? koyu olsun dersen 6 açık istersen 9 olan oksidanı kullan.

şu an elde ettiğin renkten açık mı istiyosun koyu mu? koyu olsun dersen 6 açık istersen 9 olan oksidanı kullan.

diplerim kestane rengi olduğundan açılmasını istiyorum,sadece tarçın bakır boyayınca dipler koyu olur gibi geliyor.yani sormak istediğim oksidasyonu 9 yapınca diplerle uçlar aynı renk olurmu.amacım bi düzene oturtup her seferinde aynı şekilde boyamak.her boyamada deneme tahtası gibi oluyor saçım

Back