nzl.erl Sailormoon Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 1.156 1 116 31 Kütahya 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nzl.erl #1 Merhabalar Bir konuda yardıma ihtiyacım var Benim saçlarım kumral ama çok koyu değil ben biraz ışıltı katmak istiyorum.Oksidan krem kullansam nasıl olur? Ve nasıl kullanacağım? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar Bir konuda yardıma ihtiyacım var Benim saçlarım kumral ama çok koyu değil ben biraz ışıltı katmak istiyorum.Oksidan krem kullansam nasıl olur? Ve nasıl kullanacağım? Yardımcı olursanız çok sevinirim
lewy Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Şubat 2011 113 3 68 İstanbul 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nzl.erl #2 Oksidan saçı turuncu renkte açıyor ortaya çıkan rengi hiç beğeneceğini zannetmiyorum.
nzl.erl Sailormoon Kayıtlı Üye 2 Haziran 2009 1.156 1 116 31 Kütahya 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi nzl.erl #3 lewy .!.: Oksidan saçı turuncu renkte açıyor ortaya çıkan rengi hiç beğeneceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi ya Ben de biraz sarılık katar diye düşünmüştüm.Doğal olsun istiyodum.Artık bitkisel bir yönteme bakayım ben.Çok teşekkür ederim
lewy .!.: Oksidan saçı turuncu renkte açıyor ortaya çıkan rengi hiç beğeneceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hadi ya Ben de biraz sarılık katar diye düşünmüştüm.Doğal olsun istiyodum.Artık bitkisel bir yönteme bakayım ben.Çok teşekkür ederim