Ökseotu özsuyu Damlasi

cat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2007
394
3
ARKADAŞLAR ÖĞRENDİĞİME GÖRE ÖKSEOTU ÖZSUYU DAMLASINI KULLANMAK HORMONLARA VE KISIRLIĞA ÇOK İYİ GELİYORMUŞ ECZANELERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ SANIRIM .BU DAMLA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN PAYLAŞIRMISINIZ yerimseniben

ilk defa duydum erkeklerde etkisi ne arkadaşım biliyomusunn...

aaaaaaaaaa birileri teşekkürlerini almış sayı azalmış anlamadımmm

ilk defa duydum erkeklerde etkisi ne arkadaşım biliyomusunn...

[Arkadaşım sanırım kadınlar için bu damla kısırlığa iyi geliyormuş diye duydum araştırıcam bakalım nasıl bişeymiş eczaneye sormak lazım :içelim:

bende polikistik over var şu an tedavi görmüyorum tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bakalım senin sorunun nedir

bende sorun yok sanırım da eşim de iraz sperm sorunu var hareketi yavaş

sperm sorununa keçiboynuzu kürü uygulayın iyi gelir umarım herşey gönlünüzce olur

evetsaol bugün aldık başlıycak adetin düzensiz sanırım adaçayı içiyo musun

hayır adaçayı içmiyorum ama hayıt tohumu içiyorum arasıra da civanperçemi içiyorum biraz düzelmeler oldu adetlerimde sanırım etkisi olmuştur

cat adet duzenlenmesi icin kesinlikle hayit tohumunu oneriyorum ben ilacsiz adet olamiyordum hayit tohumu iile sokuldum ayrica adacayi icebilirsin

ARKADAŞLAR ÖĞRENDİĞİME GÖRE ÖKSEOTU ÖZSUYU DAMLASINI KULLANMAK HORMONLARA VE KISIRLIĞA ÇOK İYİ GELİYORMUŞ ECZANELERDEN TEMİN EDEBİLİRİZ SANIRIM .BU DAMLA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN PAYLAŞIRMISINIZ yerimseniben

Bunu bende duymuştum acaba eczanelerde satılıyormu,alıp deneyen varmı?Ben yurtdışında satıldığını duymuştum ama burda hiç duymadım,bilgisi olan varsa yazsın lütfen:çok üzgünüm:

X