Oksapar kullananlar

burcu55____

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
1
0
1
28
Kızlar merhaba 28 yaşındayım geçen sene ve önceki sene 1er düşüğüm oldu 5 yıllık evliyim ilk 3 sene biz düşünmedik sonrada 2si düşük oldu ilkinde kendiliğinden hamile kaldım 5 haftalık düştü kalp atışını duyamadım 2.si kalp atışını duyamadan 7 haftalıkken düştü şu an yine 8 haftalık hamileyim gen testi yaptım kromozom uyuşmazlığı çıkmadı ama kanım çok pıhtılaşıyomuş gebelikten 1 ay önce doktorum aspirin başladı klomen kullandım ve hamile kaldım keseyi görünce oksapar 0.4 günde 1 coraasprin başladı doktorum kalp atışını duyduk çok şükür 3 hafta sonra tekrar çağırdı doktor ama ben 87 kiloyum bi arkadaşım çok zayıf ona doktoru 0.5 enox başlamış yetersiz gelir mi korkuyorum bu şekilde kulanan var mı günde 2 kere mi olmalıydı yoksa 0.6 oksapar mı olmalı tereddütteyim

Benim pıhtılaşmam yoktu ama her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlatmıştı doktor belki yaştandır bilmiyorum. 88 kiloyla 0.4 lük enox kullandım. Doktoruna danış istersen bu konuyu en iyi o bilir.

Bu dozlar koloya göre verilmiyor canım kaç geminde pıhtılaşma çıkmış ve heterezigot mu hemozigıt mu ona bakılıyor ona göre veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…