- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
4000lik oksapar kullanıyodum bebegimi kaybettim ihtiyaci olan var mi 3 bucuk kutu var tekirdağ corludayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan yasak diye biliyorum. Kaybınız için üzüldüm.Satıyor musunuz ?
Bende elimde durup bozulcagina birine yarasin diye yazmistimBurdan yasak diye biliyorum. Kaybınız için üzüldüm.
Bir aralar arayanlar oluyordu. Sanırım zor da bulunan birşeymiş. İnsallah birinin derdine derman olur çöp olmaz.Bende elimde durup bozulcagina birine yarasin diye yazmistim
Bnde o yuzden yazdimBir aralar arayanlar oluyordu. Sanırım zor da bulunan birşeymiş. İnsallah birinin derdine derman olur çöp olmaz.
Çok geçmiş olsun. Aile hekimine verebilirsiniz. Onlar ihtiyacı olana veriyor4000lik oksapar kullanıyodum bebegimi kaybettim ihtiyaci olan var mi 3 bucuk kutu var tekirdağ corludayim
Bence satmak değil de vermek istiyorİlaç satışı yasak. Aldığın eczaneye geri verebilirsin
Umarım bulur o zaman. Ben fazla kalanları kliniğe bırakmıştım tüp bebek annişlerine. Burdan riske alıp kullanmak bilemiyorumBence satmak değil de vermek istiyor
Instagramim yokkiİnstagramda birgebeningünlüğünü takip ediyorsanız ona yazıp, elimde oksapar iğne var vermek istiyorum derseniz sayfasında yayınlıyor, hatta ihtiyacı olduğuna dair güncel reçete sunanı sana yönlendiriyor.
Ben alabilirim canım alan yoksa4000lik oksapar kullanıyodum bebegimi kaybettim ihtiyaci olan var mi 3 bucuk kutu var tekirdağ corludayim
Merhaba iğneleriniz hala var mı duruyor mu benim ihtiyacim var bulamiyorum 6000 lik olacak ama banaInstagramim yokki