oksapar igne kullananlar

aysefurkanenes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
4
0
1
İstanbul
Mrb ben yeni üye oldum.. 10 ve 11 haftalik olmak üzere iki tane kalp atişi olmadıgı için kürtajla alındı.. Ve araştirmalar sonrasinda kan pıhtılaşmasi oldugu ortaya çikti. Şimdi 5haftalik hamileyim ve kan sulandirici iğne oksapar 12000 kullaniyorum.. Size sormak istediğim şu: bu igneyi kullandigimdan beri ellerimde kizariklik vede şişlik oluştu bnm gibi bu durumla karşılaşan var mı?

Mrb ben yeni üye oldum.. 10 ve 11 haftalik olmak üzere iki tane kalp atişi olmadıgı için kürtajla alındı.. Ve araştirmalar sonrasinda kan pıhtılaşmasi oldugu ortaya çikti. Şimdi 5haftalik hamileyim ve kan sulandirici iğne oksapar 12000 kullaniyorum.. Size sormak istediğim şu: bu igneyi kullandigimdan beri ellerimde kizariklik vede şişlik oluştu bnm gibi bu durumla karşılaşan var mı?

Merhaba ben de geçen sene kan pıhtılaşmasina bağlı bacagimdaki damar tikanmisti ve o zaman innohep adinda bi iğne kullanmistim.
Şimdi de 6 haftalik hamileyim ve kontrole gittim tahlil yapıldı ve tekrarlama olasılığı yüksek olduğu için oksapar 4000 verdi her gun kullanilacak.
Bugün başlıycam inşallah.
Ama soyledigin şeyler bende hiç olmamisti geçen sene sadece morarma olmustu igne yerinde.
Bence doktora git.

Back