O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.464 4.656 333 Eskişehir 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #1 Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Ece senay Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2023 742 460 23 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #2 ozlemem .!.: Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum 37 haftalık hamileyim merak etmeyin bir şey olmaz ben de 1 bucuk saat unutmuştum bir keresinde, tavsiyem alarm kurun her güne
ozlemem .!.: Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyorum 37 haftalık hamileyim merak etmeyin bir şey olmaz ben de 1 bucuk saat unutmuştum bir keresinde, tavsiyem alarm kurun her güne
O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.464 4.656 333 Eskişehir 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #3 Ece senay .!.: Ben de kullanıyorum 37 haftalık hamileyim merak etmeyin bir şey olmaz ben de 1 bucuk saat unutmuştum bir keresinde, tavsiyem alarm kurun her güne Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için. Çalıştığım için her öğle arası kullanıyordum alışmıştım aynı saatte yapmaya. Şimdi izne çıktım daha 2.gün unuttum kaygılandım biraz teşekkürler
Ece senay .!.: Ben de kullanıyorum 37 haftalık hamileyim merak etmeyin bir şey olmaz ben de 1 bucuk saat unutmuştum bir keresinde, tavsiyem alarm kurun her güne Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevabınız için. Çalıştığım için her öğle arası kullanıyordum alışmıştım aynı saatte yapmaya. Şimdi izne çıktım daha 2.gün unuttum kaygılandım biraz teşekkürler
1Annakarenina 🕊️🕊️ Kayıtlı Üye 30 Mart 2023 601 378 23 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #4 ozlemem .!.: Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz canım
ozlemem .!.: Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz canım
O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.464 4.656 333 Eskişehir 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #5 sed2 .!.: Bir şey olmaz canım Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Sade frappe Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2019 4.644 6.773 158 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #6 ozlemem .!.: Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben öğlen 12.00de vurulmaya başlamıştım sonra unuta unuta akşam 8.30 a kadar kaydı vakit.
ozlemem .!.: Arkadaşlar merhaba, pıhtılaşma sorunum var. oksapar iğnemi unuttum. 2 saat geç vurdum. Bi sorun olur mu? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var Genişletmek için tıkla... Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben öğlen 12.00de vurulmaya başlamıştım sonra unuta unuta akşam 8.30 a kadar kaydı vakit.
O ozlemem Guru Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 2.464 4.656 333 Eskişehir 30 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlemem #7 Sade frappe .!.: Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben öğlen 12.00de vurulmaya başlamıştım sonra unuta unuta akşam 8.30 a kadar kaydı vakit. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için
Sade frappe .!.: Bir şey olacağını sanmıyorum. Ben öğlen 12.00de vurulmaya başlamıştım sonra unuta unuta akşam 8.30 a kadar kaydı vakit. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler cevabınız için