- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Eki Görüntüle 1126747
orda polisler yaralı vatandaşın basında bekledıler ambulans gelene kdr yanlış bılgılerle ınsanları kinlendırmeyın lutfen !
Adamı vurmuşlar kan kaybediyor ama etrafında polisler öküz gibi seyrediyor,,bir tanesi eğilip nabzına bile bakmıyor. Orda gazeticler var diye ambulansı mecbur çağırdılar. Yani şu fotoğraf Türkiyede insanlığın bittiği fotoğraftır.
Canım bütün olaylarda herkes resmi istediği açıdan çekiyor, işine geldiği gibi yorumluyorlar. Klavye siyaseti yapmakta kimsenin üstüne yok, ama biraz sıkışınca hemen, dediklerini birakmadiklari polisi ararlar
Bunu yazıp birde karikatur paylaşınca ne oldu şimdi ne mesajı verdin bacım hele gel anlat .)
burda da kimsede suçu olan polisleri savunmuyor hanım efendı boşuna bukadar yorulup yazmışsınız konuyu anlamamıssınız sanıırım
Ben de sizin o kişiyi vuran polislere bir laf dediğinizi okumadım şahsen ama. Polislere onu yaptılar bunu yaptılar. Tamam yaptılar da polisin sağduyusu olmazsa halktan bunu beklemesi saçma olmaz mı ortamı yatıştıracak polis değil mi alsın eline silahı öfkelendi diye herkese kurşun sallasın, gaz sallasın bu olabilir mi gerçek suçlular nerede, Molotof atanlar nerede çoktan kaçtı. Olan yine suçu olmayana oldu. Polis o kişinin başında bekliyor da ne yapıyor zate eylemciler o kişiye zarar vermez ki neden versin ne yapacak o yatan kişiye de eylemciden koruyor polisler deniyor zaten kimse yanına yaklaşmıyor korkudan mobeseden gördük. Ambulans polis tarafından anons edilerek daha erken çağrılabilirdi ne kadar yol Okmeydanı devlet hastanesi ki geç geliyor. Gerçek suçlular yine dışarıda ama cenazeye giden bir kişi toprak altında bu mu adalet.
ay nasıl güldüm yorumuna
KK de cok var:))
Birkac yorumuna bakacaksin, baktin ki umursanacak yani yok sonra hiccccc ciddiye almayacaksin bolca güleceksin:)))
Arkadaşlar farkında mısınız
Eylemci denen - artık o kelime yerine bir şey bulamadım -
Varlıklar yüzünden masum insanlar can verdi
Bu durumda asıl konu o rezil eylemciler
Bir iki laf da onlara edin
kım o rezıl eylemcıler dıye bahsettıgınız gezıcılermı?
Canım bütün olaylarda herkes resmi istediği açıdan çekiyor, işine geldiği gibi yorumluyorlar. Klavye siyaseti yapmakta kimsenin üstüne yok, ama biraz sıkışınca hemen, dediklerini birakmadiklari polisi ararlar
Hobaa ne alaka?
Hayır tabii tamam geziciler arasında da öyle bi kesim var ama konu o değil ki
rezıl eylemcıler diye genellıkle bize yanı gezıcılere denıyo da o yuzden sordum
başımız sıkışınca kimi arayalım pekı kardeşler pide lahmacun salonunu mu?:44::44:
ellerınde taşla molotofla polise saldıranları ''desteklıyorsanız'' onları arayın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?