Okmeydanı'nda 2. Ölüm

Eylemciler boyle yaparsa polis napsin cikar vurur birini yani elden ne gelir ki!

Eylemciler eylem yapmasin poliste orada burada duran vatandasi öldürmez böylelikle belki!!

Her şeyin basi bu eylemciler daha silah tutmayi bilemeyen polisin ne sucu var?

Bize biri molotof atsa silahimizi cekip vursak ayni kisiyi Meşru müdafaa denen şey bile geçersiz oluyorken duran adami oldurmeye kilif uydurmayi nasil beceriyorlar merak ediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1126747

orda polisler yaralı vatandaşın basında bekledıler ambulans gelene kdr yanlış bılgılerle ınsanları kinlendırmeyın lutfen !

Canım bütün olaylarda herkes resmi istediği açıdan çekiyor, işine geldiği gibi yorumluyorlar. Klavye siyaseti yapmakta kimsenin üstüne yok, ama biraz sıkışınca hemen, dediklerini birakmadiklari polisi ararlar

Bunu yazıp birde karikatur paylaşınca ne oldu şimdi ne mesajı verdin bacım hele gel anlat .)

evet canım haklısın böyle çekıp yayınlıyorlar ona görede yorum yapılıyor kımsede demıyorkı ya arkdas ıyı hoşta bu polisler neden kalkanlarıyla adamın önunde oturuyor alıştık bız zaten bu tür yorumlara suçu olanları asla savunmam atılsınlar meslekten bılerek şiddet uygulayan masum ınsana zarar verenlere hiç üzülmüyorum ama suçu olmayan polis kardeşlerımızede hakaret edılmesıne tahammül edemem kimsede alınmasın

Allah rahmet eylesin, dilerim halkla polisi karşı karşıya getiren olaylar bir an önce son bulur. Her zamanki gibi olan yine masuma oluyor.

burda da kimsede suçu olan polisleri savunmuyor hanım efendı boşuna bukadar yorulup yazmışsınız konuyu anlamamıssınız sanıırım

Ben de sizin o kişiyi vuran polislere bir laf dediğinizi okumadım şahsen ama. Polislere onu yaptılar bunu yaptılar. Tamam yaptılar da polisin sağduyusu olmazsa halktan bunu beklemesi saçma olmaz mı ortamı yatıştıracak polis değil mi alsın eline silahı öfkelendi diye herkese kurşun sallasın, gaz sallasın bu olabilir mi gerçek suçlular nerede, Molotof atanlar nerede çoktan kaçtı. Olan yine suçu olmayana oldu. Polis o kişinin başında bekliyor da ne yapıyor zate eylemciler o kişiye zarar vermez ki neden versin ne yapacak o yatan kişiye de eylemciden koruyor polisler deniyor zaten kimse yanına yaklaşmıyor korkudan mobeseden gördük. Ambulans polis tarafından anons edilerek daha erken çağrılabilirdi ne kadar yol Okmeydanı devlet hastanesi ki geç geliyor. Gerçek suçlular yine dışarıda ama cenazeye giden bir kişi toprak altında bu mu adalet.

hanım efendı sız benım yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım suçu olan polislerı savunmadm savunmamda çeksınler cezalarını neyın yorumunu yapıcam yapıyorm ya zaten orda atılan parça tesırlı bomba var bır ınsan yaralanıyor polis neyı yatıstırıcak aklınız hayalınız alıyormu ordakı eylemcıler normal vatandas degıl örgüt üyelerı taşla molotofla saldırıyorlar amaçları zarar vermek neyı yatıstırıcak polis nasıl yatıstırıcak heryerı yakıp yıktıktan sonramı lutfen bıraz şu sol görüşünüzü koyun bır kenara lütfen! o eylemcıler sızın gıbı normal vatandas degıl kendınız kızıyorsuınuz polis bıber gazıyla zarar verıyor dıye pekı eylemcıler polise taşla saldırırken molotof atarken acıyormu sanıyorsunuz havai fişek atarken eylem mı yapıyorlar yoksa cana kast mı edıyorlar neyı savundugunuzun farkında degılsınız eylemcılerı savunuyorsunuz yakıp yıkanları bır ınsana taş atıyor o ınsan polis bıle olsa sonucta ınsan dımı yakmaya çalısıyor molotof atıyor bumu normal şaşırıyorm dogrusu !!!

Son düzenleme:
Şu konuyu aydınlatma ihtiyacı hissettim.
Arkadaşlar o bombayı atan dünya liderimizin (!) doğuyu peşkeş çektiği bölücü terör örgütünün İstanbul uzantısı.
Sapla samanı ayıralım.
Ben bu iki tarafın ortasında kalan masum insanlara üzülüyorum..

LG-P710 Tapatalk

Arkadaşlar farkında mısınız
Eylemci denen - artık o kelime yerine bir şey bulamadım -
Varlıklar yüzünden masum insanlar can verdi
Bu durumda asıl konu o rezil eylemciler
Bir iki laf da onlara edin

Arkadaşlar farkında mısınız
Eylemci denen - artık o kelime yerine bir şey bulamadım -
Varlıklar yüzünden masum insanlar can verdi
Bu durumda asıl konu o rezil eylemciler
Bir iki laf da onlara edin

kım o rezıl eylemcıler dıye bahsettıgınız gezıcılermı?

başımız sıkışınca kimi arayalım pekı kardeşler pide lahmacun salonunu mu?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…