okkk sevnclym =)) Kocaeli tuttu

Tebrik ederim!

:)

Çok mutlu oldum adınıza..

Ben de Kocaeli'liyim ailem Gölcük'te.. Üniversitede eğitim ve aktiveteler çok iyidir.

Çok seviyorum memleketimi..

O yüzden özellikle gelip yazmak istedim..

Rabbim muvaffak etsin;başarılar dilerim..

Hakkınızda her zaman hayırlısı olsun kardeşim

tebrikler cnm:))
ayy böyle kazananları görünce tekrardan sınava giresm geldi yaa)

canlarım benmm tsk ederımm....kocaelıyı sevıyorum.. eee sevgilim de burda okuyuncaa daha bı cok sevındım :kedi:

vallla kızlar umudunuzu kırmayın bakın ben hayatımda aldıgım en buyuk suprızz buu herkes ımkansz gozuyle bakyordu en basta da ben ama ALLAH buyuk ıstee...

evet canım benım yaa =)) ben bır de sadece kou yazdım baska sansım yoktuu ALLAH calısmamın karsılıgını verdı sanırım acıdı bana =))

memnun mu pekı canm yaa =)) cok korkuyorum hocalar nasıl ortam nasıl olcak dersler falan fılan off bır suru soru var kafamdaa

Memnun ve çok mutlu :)Ben de ızmiti çok severim çok geldim oralara dersleri fln da geçti hep hiçbi dersten kalmadı şimdiye kadar ortam için de güzel diodu.Korkacak bişey yok canım.ılk haftadan alışırsın sanırım zaten izmitte oturuosun bi de.Daha rahat olursun

evet canım =) en önemlısı sevgılımlee aynı yerdeyız o da umuttepede daha ne olsun demıı.. ortam olarak sıkıntı cekecegımı sanmıyorum yalnız bırakmazlar benı amaa derslerden korkuyorduma cıkcası ama ıcımee soguk su serptın =)

Ne güzel işte sevgilinin de arkadaşları vardır sıkılmazsın:)Tebrik ederim bu arada tebrik etmeyi unutmuşum:)

Bu arada bir diğer kuzenim de kazandı Kocaeli ünv. bu sene o da matematik öğretmenliği :)Kayda gelicez :)
Ailecek gelioruz oraya açılın:):):)

haftasonu kocaeli'nin gezme fırsatım oldu,çok beğendim çok güzel bir yer,bende trakya da okudum,gitmekle gitmemek arasında kalan bi arkadaş var tekirdağ daydım bende yıllar önce tavsiye ederim ortam süper,okul da güzel,yurtlar da,gidin o ortamı yaşayın derim ben bölümünüzü eğer istiyorsanız....Başarılar...

kocaelim cok guzeldırr yaa ben zaten tek tercıh yaptım koü dü... evet canım sevgılımn arkadasları kankım zatenn =)) gecen sene ben dershaneye gıderken saolsunlar hep destek oldular(gercı son 2 ay fınk fınk gezmıstık ama olsun ıyıkee gezmısızz)

onlar benden cok sevındıı hele askımm oyy... 2. ögretımım onlar 1 ama olsun daha ıyı oldu ben bıraz erken gıdecem onlar bıraz gec cıkacak ayarlayacaz bır seyler artk =)

gelın gelın beklerızz valla.. sen okuyormusun buarada???

TESEKKUR EDERIMM TBR. ıÇıN =))

SAOL CANIM...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…