okkk sevnclym =)) Kocaeli tuttu

KETU25

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.210
248
323
Kocaeli
oohh kızlarr super mutluyum yaa... ortak alan oldugum ıcın bellı bolumlerler sınırlandırılmısstım... öss sonucumdan edebıyat cok zordu.. umutsuzz vakadım yanıı... 10 puan falan dusmesı ımkansz gıbı bsy sozelcıler bılır(edbyt.turkcede falan) bugun uzuntülü bı sekıldee sonuca bakayım dedım veee yerlesmıssınızzı gorunce elım ayagım bosaldı cok mutlu oldum kızlarr yaa sızlerle paylasmak ıstedım... yanı kendımı seneye olacak öss ye hazrlamıstım o derece umutsuzdum ama anladım kı ALLAHtan umit kesılmezmıss... sukurler olsun oldu :Saruboceq:... baskaa var mı kocaelı edebıyat olan veya okuyan :dance:

ahh canım ne güzel ya bende kocaelinde oturuyorm ama tekirdğ büro yönetimni kazndım gitmkle gitmemek arasındayım

canım bolumden ogretmne olabılıyomusun bende edeb bolumu kazandım bu arada tebrık ederım

formasyon alırsan olursun tbıkı canm... formasyon verılecek 2. sınıftan ıtıbaren dıye bırseyler cıktı ıns dogrudur...

eger gıtmessen seneye öss de puanın kırılır canmm ona gore dusun.. keske yazmayaydın ikilemde kalcanı bıleydın... yaa benm burdan baska sansm yoktuu bır de ondan bukdr sewınıyorum =))

walla hıcbı fıkrım yok canm ben edebyt ve turkceye okdr odaklanmıstım kı sadece gozum bunları goruyodu =) aamaa hayırlısı olsun

bende cok sevındım canım ıns formasyon kalkmaz ogretmen oluruz ne mutlu bıze

yok kalkacanı sanmam daa ınss normal unv.deyken de verırler...

ıns ıngılızcemı gelıstırırm de ogretım uyesı falan olurum =)

cok cok calısırzz bızdee =)) aman her sey kısmet canm takmaa kazandık yaa onun sewıncını yasaa

saoll canm =)) cok tskk darısı ısteyen herkesn basınaa benm gıbıı umutsuzlugaa kapılmayın gercıı cok guzel sprız oldu =)) son yıllarda aldıgım en buyuk sprızz hemdee

bu sene puanlar gercekten cok dustu benımde umudum yotku ama tarıh ı kazanınca ogretmenlık havalarına gırdımbıle ıns hakkımızda hayılrısı olur tebrıkederım sekerım

saoll canmm saol... yaa ben heptenn umutsuzca bakmıstım ekranaa hıc tahmın etmedım bukadar dusecegını... gercekten dedıklerı gıbı altın yıl oldu =))

kazandıgına cok sevindim bende bu sene giricem össye ayıp olmazsa kaç puan yaptın bilmek istiyorumda bende edebiyat istiyorum çünkü

Canım öncelikle tebrik ederima.s.
Benim tanıdıklarım var Edebiyat bölümü mezunları biri Ankara Ünv diğeri Gazi Ünv den mezun iyi üniversite ama şu an boşlar.Biri formasyon aldı ama atanamadı kpss çalışıp duruyo şu anda 28 yaşında 2 yıl sonra atanamayacak çünkü öğretmende 30 yaş sınırı var atanması için.Diğeri de yüksek lisans yaptığı halde işsiz.
Edebiyat bölümü artık açıköğretimde de var ve açıköğretim edebiyatı bitirende öğretmen olabilecek.
Bence ünv okumak önemli değil.Üniversiteyi bitirdikten sonra iş alanları önemliyerimseniben

ckkk sewınclıyımm =)) kocaelıı tuttuu

Türkçe Edebiyat kazandıysan bundan sonra dilimizi dikkat ederek yazarsın inşallah
bende düz lise sözel çıkışlıydım
birde sosyal bilimler ( sözel ) öğrencisisin...:umursamaz:

hayırr canm degılım sözelcı hem daha kayıt olmadım tam ogrencı degılım... olunca dıkkat ederım sen kafanı yormaa.... :lepi:

buarada ben 311le gırdım ımkansız gıbı bırsey oldu soranlar ıcın soyleyım... herkes saolsun kızlarr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…