- 22 Kasım 2020
- 76
- 16
- 3
- 33
- Konu Sahibi esinahmet2142
Okb yi yenen var mı?neler önerirsiniz ve takıntınız nedir? Ben yanlışlıkla birilerine zarar vermekten korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okb yi yenen var mı?neler önerirsiniz ve takıntınız nedir? Ben yanlışlıkla birilerine zarar vermekten korkuyorum
Okb psikolog konusu değil psikaytr konusudur. Psikiyatr gerek görürse zaten psikologa yönlendirirYa psikologa gideceksiniz ya da internetten psikolog videolari izleyeceksiniz.
Kendi kendinize
Telkin vermeye başladığınızda duzelmeniz başlar.
Ben de az vardi o da geçti şükür.
Reklam olmasın diye söylemiyorum adını youtubeda psikolog çok güzel işlemiş bu konuyu ve tavsiye ettiği şekilde beynimin düşünce şeklini değiştirdim o şekilde geçti şükür.
Okb psikolog konusu değil psikaytr konusudur. Psikiyatr gerek görürse zaten psikologa yönlendirir
Yotubedan video izle dediğiniz kadın birilerine zarar vermekten bahsediyor farkında mısınız ?
Temele inmek gerek. Anneye öfkeli misiniz, aranız nasıl? Derin bir ayrılığa şahit oldunuz mu?(anne-baba-eş ayrılıı veya mekan,eşya ayrılığı gibi gibi.)Aileniz sizi erkek beklerken ya da erkek çocuk olsa keşke derken kız mı oldunuz?Okb yi yenen var mı?neler önerirsiniz ve takıntınız nedir? Ben yanlışlıkla birilerine zarar vermekten korkuyorum
Ah bu ben aynı benOkb yi yenen var mı?neler önerirsiniz ve takıntınız nedir? Ben yanlışlıkla birilerine zarar vermekten korkuyorum
Ben varım. Kan, irin vb. yollarla hastalık kapmaktan ölesiye korkuyordum. Ellerim yıkamaktan yara olmuştu. Günde 5-6 kez banyoya girdiğim bir o kadar da wc temizlediğim oluyordu (özellikle bir erkekle aynı wc'yi kullanmak zorundaysam). Sizin gibi birine zarar veririrm diye misafir için hazırladığım şeyleri ya içine deterjan sıçramışsa gibi düşüncelerle baştan yapıyordum. Hatta aynı korku nedeniyle araba da kullanamıyordum. Ya birine zarar verirsem diye.Okb yi yenen var mı?neler önerirsiniz ve takıntınız nedir? Ben yanlışlıkla birilerine zarar vermekten korkuyorum
Ya çocuğuma zarar verirsem takıntısı varOkb yi yenen var mı?neler önerirsiniz ve takıntınız nedir? Ben yanlışlıkla birilerine zarar vermekten korkuyorum
Merhabalar ne durumdasınız bende sizin gibiyimYa çocuğuma zarar verirsem takıntısı var