OKB YARDIM EDİN

Kullanmiyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2024
26
5
1
Merhabalar

4 yıldır Okb ile uğraşıyorum, ve düşüncelerimden kaynaklı kendimi öldürmek istiyorum ama istemiyorum

Gecen yıllarda kendimin cidden çok kötü birisi olduğuna inanmıştım ve bu durum 4 5 ay boyunca devam etmişti, kendime gelmem uzun sürdü

Bu dönem eski sözlümle erkenden bişiler yasayalım dedik ve imkansız olmasına rağmen 6 ay boyunca hamile kaldığıma inandım ve inanmaya devam ediyorum (boş takıntı alarmı)

Sözlüm kızlığımı bozmus olabilir parmağıyla ve bunu dert etmemiştim evleneceğiz diye. Şimdi kendisi tarihte kaldı. Bu sefer de kızlık zarı takıntım ortaya çıktı (edit: bozulmamış boşa takıntı alarmı)
Normalde asla ve asla dert eden biri değilim ve bekaret konusundaki şu kan ve zar muhabbetlerinin yapılmasına bile karşıyımdır. Bizler zar parçası değiliz. Ama konu ben olunca bir an sanki tüm hayatım bitmis ve ileride teklar birisi çıkarsa karşıma hayatım yok olacakmış gibi hisseiyorum ve sadece zarım yok düsuncesini düsünüyorum

Okb kesinlikle, hobi edinmeye çalışsamda aklıma geliyor zaman duruyor ve isi gücü bırakıp kafamdaki düsünceyle debeleniyorum

Ne yapabilirim

Son düzenleme:
Herhangi bir yardım aldınız mı psikiyatriste gittiniz mi

Herhangi bir yardım aldınız mı psikiyatriste gittiniz mi
Hali hazırda anksiyete tedavisi goruyorum 5 yıldır ama takintilarimı düsüncelerimi azaltmıyor

Devlet hastanesindeki doktora da bunlardan bahsetmek pek istemiyorum, hasta gizliliği olsa da sanki hayatımın bir yerinde önüme cıkarmış gibi geliyor

Terapi icin de param yok

Yani önerebileceginiz kendi basıma yapabilecegim bir şey var mı? Şununla ilgilen bununla ilgilen gibi? Okb tedavisi alanler genelde ne yapar? İlaç konusunda anksiyete tedavisinde kullanılan bir ilaç kullanıyorum, okbye de iyi geliyormuş prospektüsünde öyle diyor

Ama hala bunları düsünüyorum ve ölmek istiyorum

Onerebileveğiniz meditasyon nefes egzersizi var mı

Düşünmemi nasıl engelleyebilirim

Online terapi seçeneğini değerlendirdiniz mi? Yüz yüze olanlara göre daha uygun fiyatlı oluyor

Canm öncelikle geçmiş olsun bende hiç bilmeden aynı soruna düsdüm takintimi demiyorum burada cünki sen kafana takmayasin deye yani ben de iki hafta sonra psikolog ve psikatiriste gideceğim yaşamayan bilmez anliyorum seni cünki şu an yaşadığım durumu kimseye arzulamam canim ilaclar iyi aslinda çok bildigim var ilacla iyiye giden bide okudum terapist e imkaniniz yetmiyormus Allah yardimcin olsun ama keske bir bula bilsen ve terapiye gitsen cünki duydugum kadari ile böyle durumlarda terapi ilacla beraber olunca etkisi oluyormus bide sürekli youtubede izzet güllü deye biirini övüyorlar izlemediysen izle ama yorumlari okuma cünki yorumlarda güzel yaziyorlar dogru ama birisi mesela takintisini yaziyor ve bende hemen onukafama takiyom bendede öylemi deye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…