Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlıyorum canım seni bend e öyleydim iyim allah yardımcın olsun vardır druna danistabikiBenim için ilaçsız kalmak imkansız gibi .. mecbur ilaçla kalıcam. Yani içmediğim zaman yaşadıklarım çocuga ılacdan bın kat daha zarar verır
Merhaba, siz yazali baya olmus ama. Bu kisi benim. Yaklasik 10yildir okb ile mucadele ediyorum ki yine 10 yildir falan faverin kullaniyorum. 2012 yilinda kizima hamile kaldim o zaman amerikada yasiyorduk. Ordaki dr lar antidepresan kullanimina eger anne mecbursa izin veriyor. Sonra turkiyeye donduk ve burda antidepresan kullanmama izin verecek dr bulmam cok zor oldu. Sonuc hamileligin basindan sonuna kadar 100mg tableti 5e falan bolerek kullandim. Yani gunluk doz 20mg. Dogum sonrasi agir depresyon gecirdim ve emzirirken full doza gectim. 1,5 yil da emzirdim bu sekilde dr kontrolunde. Kizim bebekken huysuz ve gulmeyen bir bebekti o donem cok korkmustuk acaba otizme falan mi yol acti diye ama suan cok sukur 4,5 yasinda asiri mutlu ve zeki bir cocuk ve de sosyal. Suan 2. Bebegi istiyorum ama artik o kadar dusuk dozla idare edemiyorum ve ben de korkuyorum acikcasi 50mg falan alirsam bebege zarari olur mu diye. Umarim faydam olmusturAnlıyorum teşekkürler .. hamileyken antidepresan kullanmış şuan çocugu olan biri varsa ondanda yorum beklerim inşaallah böyle biri de yazar
Benim cok tanıdıgım var bende suan hamileyim. Siz neden kürtaj oldunuz?Ben dün kürtaj oldum yazdıgınız için tesekkurler Allah razı olsun bıraz olsun ferahladım