Merhabalar 10 aylık evliyim 8 ay önce kerem önder diye bir hocanın elfazi küfür videolarını YouTube den dinledim güzel uyarıcı şeyler ama bilmeden bile yanlış bişey söylense küfür olan dinde çıkma nikah düşme tehlikesi var dediler sonra başladı bende herşeye tiklenme eşimden devamlı uyarma ve bu cümleler de hakkımızda normalde kullanılan şeyler misal Allah mekandan münezzehtir buna inanıyoruz ama halk çok kullanır ya Allah yukarıda diye bu cümle başa bela olacak bişey bilmeden de olsa yanlış diuo bir sürü 6 7 saatlik videolarla açıklamış sonra nikah konusunda talak kinayeli lafizlar hiç bişey ogretmediler ailelerimiz sonra panikledim tabi bir sürü geçmişte evlilik dahilinde söylenmiş şeyler düşün dur takıntı oldu hocalara danisiykrum vevsese diyip gönderiyorlar internetten çözüm arayacam diye bu sefer itikadı vevseseler geldi sonra namazda gaz vevsvesei devamlı herşeyde imanima zarar geldi sandım sonra insanları uyardım diye tekfir ediyorsun diye vevsese geldi kimseye kâfir demedim ama yanlış görüşte olanların başına yanlış bişey gelmiş olabileceklerini söyledim eşim bı ara delirdim sandi simdi biraz anlıyor 16 haftalık hamileyim çok sinirlerim bozuk herşeyde vevsese geliyo belgesel de bile yani haşa iğrenç iğrenç şeyler geliyor düzgün yönlendiren biri yok soruyyorum hayal haneme falan eşim nikah konularını bilmiyordu öğrensin diye izledi videoları sonra boş ol boş ol boş ol diyince mi boşanma oluyor dedi soru maksatlli iki defa da demiş olabilir sonra dediler ki nikah bozulma durumu olabilir gibi kesin bişey diyende yok iyice kötü oldum 3 kez denildi mi geri dönüşü olmayan yollara girilme tehlikesi var ama asla kasitta boşama yoktu Nurettin hoca böyle bir cümle iile boşama olmaz demiş ben iyice kafam karıştı 3 kez ard arda Bilinçli denildiğinde sonuç lar belli yani