Evet googlede okb sizofreniye dönusur diye yazinca cikiyor ve bu bana son olsun ki bi daha hoc bir sey arastirmayacagim ve bakmayacagiçNerde okudunuz bunu paylaşır mısınuz?
OKB ile şizofreni arasında düşünce süreci, algı ve klinik gidiş açısından örtüşmeler olabileceği ve birinden diğerine geçişin mümkün olduğuna dair birçok yayın vardır. Böyle yaziyor belki benim türkcem yetmedigi icin yalnis anladim?Nerde okudunuz bunu paylaşır mısınuz?
Canm bende tedaviye gidicem o yüzdün dü böyle görunce cok korkuyorum en azindan okb olan biri si. Yalnis deyince rahatliyorumHiçbir alakası yok, tamamiyle farklı hastalıklar. Hangi sayfaysa sağlık bakanlığına şikayet edin bence yanlış bilgiler yayıp insanları korkutuyorlar. Tedavi olmak isteyen insanları tedaviden alıkoyunca hastalar iyileşiyor muymuş yani
Haklisiniz ama almancada ne ruscada nede Azerbaycanca hic okb sizofrene dönusur bulmadim ama bide boyle rahat yazip derstelecek bir chat da bulmadim diye kusura bakmayinSizin diğer konunuzu da okudum. Türkçeniz yeterli değilse neden kendi dilinizde yapmıyorsunuz araştırmalarınızı?
Kaldı ki uzman olmadığımız alanlarda okuduklarımızı doğru yorumlamamız zor. Hele konu sağlıksa. Doktora gidin bir an önce.
Tesekür ederim cevabiniz icinOkb farklı, Şizofreni farklı. Şizofreni çok ağır bir psikolojik rahatsızlık. İlacı kullanmayla şizofreni tetiklenmez. Öyle olsaydı ilaç kullanan tüm okb hastaları şizofreniye dönerdi.
Cok tesükur edarim beni anlayib geri cevap yazdiginiz icin hayir hic tedavi görmedim iki hafta sonra gidecegim doktora burada yazmamin nedenide böyle dertıese bilecegim bi ortam yok ve ayni sorunu yasamis yada yasayan insanlardan fikor almak da önemli yalnis yazdisam kusura bakmayin
Rica ederim kusurluk bir şey yok, okb’niz var sanırım, o yüzden araştırıyorsunuz değil mi?Cok tesükur edarim beni anlayib geri cevap yazdiginiz icin hayir hic tedavi görmedim iki hafta sonra gidecegim doktora burada yazmamin nedenide böyle dertıese bilecegim bi ortam yok ve ayni sorunu yasamis yada yasayan insanlardan fikor almak da önemli yalnis yazdisam kusura bakmayin
İnternet üzerinden hastalık araştırması yapmayın bu size iyi gelmez aksine daha çok stres yaparsınızCok tesükur edarim beni anlayib geri cevap yazdiginiz icin hayir hic tedavi görmedim iki hafta sonra gidecegim doktora burada yazmamin nedenide böyle dertıese bilecegim bi ortam yok ve ayni sorunu yasamis yada yasayan insanlardan fikor almak da önemli yalnis yazdisam kusura bakmayin
Evet ve ilk defadir böyleyimRica ederim kusurluk bir şey yok, okb’niz var sanırım, o yüzden araştırıyorsunuz değil mi?
Google’daki yazılara inanıp güvenmeyin, en sağlıklı bilgiyi doktor verir size, hem Google ‘da okuduklarınız takıntılarınız varsa yenilerini eklemeye neden olur.
Sitede okbli arkadaşlar var, konunuzun linkini duvarınıza ekleyeyim, akışta görürler bilgisi olan yardımcı olur
O kadar haklisinizkiİnternet üzerinden hastalık araştırması yapmayın bu size iyi gelmez aksine daha çok stres yaparsınız
Cok haklisiniz ama bende son verdim hic arastirmam dahaGoogleda hastalık araştırması yapmayın tecrübeli biri olarak söylüyorum size artık araştırma yapmıyorum.
Böyle bir şey yok inanmayın lütfen ben psikologları da dinledim ikisi birbirinden farklı rahatsızlık.Canm bende tedaviye gidicem o yüzdün dü böyle görunce cok korkuyorum en azindan okb olan biri si. Yalnis deyince rahatliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?